Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Yasmine Bleeth: Η άλλοτε σεξοβόμβα του Baywatch στα 54 της

Κάμερες απαθανάτισαν τη σταρ του Baywatch, Γιασμίν Μπλιθ (Yasmine Bleeth) την ώρα που έκανε βόλτα με τον σκύλο της. Μια εικόνα σπάνια, καθώς εγκατέλειψε την υποκριτική πριν από δύο δεκαετίες. Η DailyMail.com δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες της 54χρονης την ώρα που έβγαινε έξω, χωρίς μακιγιάζ με ένα μαύρο μπουφανάκι, ροζ πιτζάμες και παντόφλες την περασμένη εβδομάδα στο Λος Άντζελες.

Η εμφάνισή της δεν θύμισε σε τίποτα τις λαμπερές ημέρες της στο Χόλιγουντ όταν η σεξοβόμβα ναυαγοσώστρια Caroline Holden έκανε πολλούς άντρες να καρδιοχτυπούν.

Η Yasmine Bleeth έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που εγκατέλειψε την υποκριτική. Είναι η πρώτη φορά που η DailyMail.com την εντοπίζει έξω τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα.

Το πρώην μοντέλο υποδύθηκε τη ναυαγοσώστρια σε 72 επεισόδια στην πετυχημένη σειρά, η οποία έκανε επίσης διάσημους και συναδέλφους της όπως οι Pamela Anderson, David Hasselhoff, Carmen Elektra, Nicole Eggert και Michael Newman.

Η ίδια όμως έδωσε μάχη με τους δαίμονές της μακριά από τα φώτα και τη λάμψη, παλεύοντας με τον εθισμό στην κοκαΐνη, κάτι που την οδήγησε στην αποτοξίνωση το 2000.

 

Περίπου έναν χρόνο αργότερα, συνελήφθη ενώ οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο στο Μίσιγκαν, με τις αρχές να εντοπίζουν σύριγγες γεμάτες με ενέσιμη κοκαΐνη στο αυτοκίνητό της. Μια έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιό της σε ξενοδοχείο σε κοντινή απόσταση εντόπισε περισσότερη κοκαΐνη και φάρμακα.

Η Γιασμίν Μπλιθ έχει μιλήσει για τη μάχη της με τα ναρκωτικά και το 2013 έγραφε σε άρθρο στο Glamour ότι «η συνειδητή προσπάθεια να μείνω μακριά από τα ναρκωτικά είναι πλέον κομμάτι της ζωής μου και θα είναι πάντα».

 

Ενώ βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης, γνώρισε τον σημερινό της σύζυγο, ιδιοκτήτη strip club, Paul Cerrito. Η ίδια έχει πει για τη σχέση τους: «Λένε ότι δεν πρέπει να μπεις σε κάποια σχέση τον πρώτο χρόνο που προσπαθείς να μείνεις νηφάλιος – ειδικά με κάποιον που είναι στο πρόγραμμα, όμως με τον Paul ερωτευτήκαμε αμέσως».

Το ζευγάρι δεν έχει παιδιά και γιόρτασε τα 20 χρόνια γάμου τον περασμένο Αύγουστο.

 

Η Μπλιθ έχει υπάρξει σε σχέση και με τον ηθοποιό των Friends, Matthew Perry, τον ηθοποιό Steve Guttenberg και τον συνάδελφό της στο Baywatch, David Charvet.

Προτού αφήσει για πάντα πίσω της την υποκριτική, πρωταγωνίστησε σε ταινίες για την τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έδωσε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μίλησε για τον διαλογισμό και αποκάλυψε πόσο «βαριά» της έπεσε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το προβάδισμα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών κατέκτησε η Hyundai Motorsport διευρύνοντας παράλληλα το προβάδισμα της και στο πρωτάθλημα οδηγών μετά την ολοκλήρωση του Ράλι Πορτογαλίας...

ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα «MyCoast» στις 15 ημέρες λειτουργίας της έχει δεχθεί εκατοντάδες καταγγελίες για αυθαιρεσίες στις ελληνικές παραλίες, πριν καν ξεκινήσει το καλοκαίρι....

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι αρχηγοί θα είναι οι μόνοι που θα επιτρέπεται να μιλήσουν με τον διαιτητή και να συζητήσουν μια απόφαση κατά τη διάρκεια των αγώνων...