Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζώδια Σεπτεμβρίου: Ποιοι θα «κλάψουν» από τον ανάδρομο Ερμή

Ζώδια Σεπτεμβρίου: Μπορεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα περισσότερα ζώδια να απόλαυσαν την εύνοια των άστρων, ωστόσο ο Σεπτέμβριος φέρνει μαζί του και τον ανάδρομο Ερμή, ο οποίος θα μας «συντροφεύσει» από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη 1 Οκτωβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι μια περίοδος με κάποια επιπλέον εμπόδια μας περιμένει, όμως κάποια ζώδια θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες με μεγαλύτερη επιτυχία από κάποια άλλα.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για το ζώδιό σας, παρακάτω:

Κριός

Το πρόγραμμά σας θα είναι πολυάσχολο αυτό το μήνα, επομένως θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα οργανωτικοί, ιδίως κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει και τις σχέσεις σας κατά το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου, ωστόσο η «μπόρα» σύντομα θα περάσει, αρκεί να κάνετε τις απαραίτητες συζητήσεις με ευαισθησία στα συναισθήματα των συγγενών, φίλων ή του συντρόφου σας.

Ταύρος

Ο ένατος μήνας του χρόνου θα φέρει τα πάνω… κάτω στην καθημερινότητά σας, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, επομένως θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ευέλικτοι και να μην ξεσπάτε σε άλλους (ή και στον εαυτό σας) για τις ατυχίες σας. Στα προσωπικά σας, είναι πιθανόν κάποιο «φάντασμα» από το παρελθόν να επιστρέψει, όμως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το αγνοήσετε.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να δώσετε τη δέουσα προσοχή στα προβλήματα που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά κρύβατε κάτω από το χαλί, με την ελπίδα να ξεχαστούν. Συνεχίστε ό,τι έχετε αφήσει στη μέση και θα δείτε πως το άγχος και η αδράνεια θα αντικατασταθούν από τη θετική διάθεση και την ηρεμία.

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου Ερμή, ο Καρκίνος θα νιώσει έντονη νοσταλγία καθώς και μια λαχτάρα για καινούριες εμπειρίες ή ακόμα και κάποιου είδους επαγγελματική πρόοδο. Ο φόβος της αποτυχίας μπορεί να σας αποτρέψει από το να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, αλλά εάν τολμήσετε θα ανταμειφθείτε σε βάθος χρόνου.

Λέων

Δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σας θα σας κάνουν να νιώθετε πως κανείς δε σας καταλαβαίνει, επομένως εάν μπορείτε αυτό το μήνα καλό θα ήταν να αναβάλετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια και να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε χωρίς βιασύνη και με μεθοδικότητα να θέσετε τις προτεραιότητές σας και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να επεξεργαστεί αυτά που θέλει να πει, προτού τα επικοινωνήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους.

Παρθένος

Αν και συνήθως φημίζεστε για την ψυχραιμία και τις ικανότητες προγραμματισμού σας, αυτός ο ανάδρομος Ερμής συμπίπτει ακριβώς με το ζώδιό σας, επομένως ίσως θα ήταν καλό να αποφύγετε να λάβετε κάποια πολύ καθοριστική απόφαση. Αυτό το Σεπτέμβριο ίσως θα ήταν καλό να δώσετε έμφαση στα οικονομικά σας, καθώς φαίνεται ότι το καλοκαίρι προέκυψαν περισσότερα έξοδα από αυτά που υπολογίζατε.

Ζυγός

Αυτό το μήνα ίσως νιώθετε πως δυσκολεύεστε να νιώσετε πως μπορείτε να συνδεθείτε με τους κοντινούς σας ανθρώπους ή ακόμα και πως ό,τι και αν λέτε ίσως παρεξηγηθεί από κάποιους. Στην πραγματικότητα, όμως, ένα μεγάλο μέρος αυτής της ανησυχίας είναι απλά οι δικές σας προβολές. Αλλά όπως και να ‘χει, ακόμα και στο ενδεχόμενο που οι φόβοι σας γίνουν πραγματικότητα, μην ξεχνάτε πως δε μπορούμε πάντα να αρέσουμε σε όλους!

Σκορπιός

Ίσως αυτό το Σεπτέμβριο νιώθετε μπερδεμένοι και πως κυριεύεστε περισσότερο από τα συναισθήματα παρά από τη λογική σας, σε σημείο που κάποιες στιγμές οι διαθέσεις σας φαίνεται να αλλάζουν γρήγορα και εσείς να μην ξέρετε τί ακριβώς θέλετε. Προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και μη φοβάστε να είστε ειλικρινείς μαζί του, ακόμα και αν ανακαλύψετε κάποια δυσάρεστη αλήθεια.

Τοξότης

Οι μεγάλες αλλαγές που ήρθαν πρόσφατα -ή έρχονται- στη ζωή σας ίσως σας κάνουν να αισθάνεστε λιγότερη σιγουριά για τον εαυτό σας και το μέλλον σας από ό,τι συνήθως. Φροντίστε να στηριχθείτε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους όλα αυτά που νιώθετε.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής θα «χτυπήσει» κυρίως τα επαγγελματικά σας, επομένως προσπαθήστε να μην «ανοιχτείτε» πολύ προς το παρόν, αλλά να συγκεντρωθείτε στις ήδη υπάρχουσες υποχρεώσεις σας. Επιπλέον, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για τις αναπόφευκτες αναποδιές που θα έρθουν.

Υδροχόος

Αυτός ο μήνας θα είναι η ιδανική ευκαιρία για να δοκιμάσετε εκ νέου τις δυνάμεις σας σε παλιές σας ασχολίες και ενδιαφέροντα. Είτε πρόκειται για ένα μισοτελειωμένο βιβλίο, είτε κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, έχετε πολλά να κερδίσετε εάν ρίξετε μια ματιά στο μέλλον μέσα από μία νέα, πιο έμπειρη πλέον, οπτική.

Ιχθύς

Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από τα κουτσομπολιά και τους τσακωμούς που θα βλέπετε να γεμίζουν τον εργασιακό και κοινωνικό σας χώρο αυτό το μήνα, αποφεύγοντας να σχολιάσετε κάτι που ίσως μετανιώσετε. Στον προσωπικό τομέα, παλιές πληγές μπορεί να ανοίξουν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βάλετε ισχυρά όρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...