Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τζένιφερ Λόπεζ-Σακίρα: Το παρασκήνιο πίσω από την εκρηκτική τους κοινή εμφάνιση

Τo 2020 το Halftime Show του Super Bowl στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι πήρε φωτιά από τις  Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ, βρέθηκαν μαζί στη σκηνή με το κοινό να αποθεώνει τις ερμηνείες τους.

Και όμως κανείς δεν είχε καταλάβει ότι αυτή τη συνύπαρξη η Τζένιφερ Λόπεζ τη μισούσε. Και αφορμή για να γίνουν γνωστά τα συναισθήματά της στάθηκε το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix «Halftime» που προβλήθηκε την Τετάρτη 8/6 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca και θα είναι διαθέσιμο για streaming την επόμενη Πέμπτη.

«Έχουμε έξι γα…..α λεπτά. Έχουμε 30 δευτερόλεπτα από ένα τραγούδι, και αν πάρουμε ένα λεπτό, αυτό είναι όλο, μας έχουν μείνει πέντε. Αλλά πρέπει να υπάρχουν ορισμένα τραγούδια που τραγουδάμε. Πρέπει να έχουμε τις στιγμές που τραγουδάμε. Δεν πρόκειται να είναι μία χορευτική επιθεώρηση. Πρέπει να μπορέσουμε να τραγουδήσουμε το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε» είπε στον μουσικό διευθυντή.

H Τζένιφερ Λόπεζ ήταν έξαλλη: «Αυτή είναι η χειρότερη ιδέα στον κόσμο να βάλουμε δύο άτομα στο Super Bowl. Δουλεύω γι’ αυτό και το περιμένω για χρόνια» είχε πει η Λόπεζ. Από την πλευρά του ο μάνατζέρ της Μπεν Μεντίνα ανέφερε: «Συνήθως έχεις έναν σταρ πάνω στη σκηνή. Αυτός φτιάχνει το σόου και αν θέλει μπορεί να έχει καλεσμένους, αλλά είναι δική του επιλογή. Ήταν προσβολή να λες ότι χρειάζεσαι δύο Λατίνες να σου κάνουν τη δουλειά που ιστορικά έκανε ένας».

Η κοινή εμφάνιση με τη Σακίρα πάνω στη σκηνή δεν ήταν ο μόνος λόγος που έκανε έξαλλη τη Λόπεζ, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ Halftime. Εκείνη την περίοδο μαινόταν η μεταναστευτική κρίση στις ΗΠΑ, με διάχυτη οργή για τις εικόνες των παιδιών μεταναστών που κρατούνταν σε κλουβιά στα κέντρα κράτησης του ICE υπό τη διοίκηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Λόπεζ είχε συμπεριλάβει στο σόου της παιδιά κλεισμένα σε κλουβιά, θέλοντας να κάνει το δικό της σχόλιο στην πολιτική Τραμπ, όμως η NFL (National Football League) ήταν διστακτική. «Φύγαμε από την πρόβα και είδα ότι όλοι είχαν φρικάρει, αλλά δεν ήξερα γιατί. Μου τηλεφώνησε ο Μπένι και μου είπε “δεν θέλουν τα κλουβιά” Όταν το είδαν τα κεφάλια του NFL για πρώτη φορά είπαν “δεν μπορείτε να το κάνετε”. Η Λίγκα ήταν διστακτική στο να υπάρξει πολιτική δήλωση για τη μετανάστευση μέσα στη διοργάνωση. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο».

Η λατίνα σταρ αποφάσισε να πατήσει πόδι. «Για μένα αυτό δεν έχει να κάνει με την πολιτική. Πρόκειται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Βρίσκομαι μπροστά στο μεγαλύτερο σταυροδρόμι στη ζωή μου, θα εμφανιστώ στη μεγαλύτερη σκηνή. Αλλά να βγάλω τα κλουβιά και να θυσιάσω αυτά που πιστεύω είναι να σαν να μην ήμουν ποτέ εκεί» είπε. Όπως λέει στο ντοκιμαντέρ έγινε ζεν. «Είπα “Μπένι δεν ξέρω τι θα κάνεις, δεν αλλάζουμε το σόου. Το Super Bowl είναι αύριο και δεν αλλάζουμε τίποτα”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...