Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Άμπερ Χερντ: Σαουδάραβας της έκανε πρόταση γάμου – «Είμαι πολύ καλύτερος από τον γέρο»

Viral έγινε ένας Σαουδάραβας, ο οποίος έκανε πρόταση γάμου στην Άμπερ Χερντ λίγο μετά την ήττα της στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ,  ισχυριζόμενος ότι είναι… «πολύ καλύτερος από τον γέρο».

Ο Σαουδάραβας, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ευρύτερα γνωστό, φέρεται να έστειλε φωνητικό μήνυμα στην Άμπερ Χερντ στο Instagram. Το μήνυμα αργότερα διέρρευσε και έλεγε τα εξής:

«Άμπερ, αφού όλες οι πόρτες κλείνουν κατά πάνω σου, δεν έχεις κανέναν εκτός από εμένα να σε φροντίζει. Έχω παρατηρήσει ότι κάποιοι σε μισούν και σε εκφοβίζουν, γι’ αυτό αποφάσισα να σε παντρευτώ. Ο Αλλάχ να μας ευλογεί και τους δύο. Είσαι ευλογία, αλλά οι άνθρωποι δεν το εκτιμούν αυτό. Είμαι καλύτερος από αυτόν τον γέρο», δήλωνε ο μνηστήρας της Χερντ στην αραβική γλώσσα.

Προ ολίγων ημερών, η 36χρονη ηθοποιός έχασε τη δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, ο οποίος την είχε μηνύσει για 50 εκατομμύρια δολάρια, κατηγορώντας τη για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή ένα άρθρο της Χερντ στη Washington Post, που μιλούσε για ενδοοικογενειακή βία.

Οι επτά ένορκοι έκριναν ότι ο τίτλος και τα αποσπάσματα ενός άρθρου γνώμης της Άμπερ Χερντ, που δημοσιεύτηκε το 2018, περιείχαν συκοφαντικά σχόλια για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ. Ως εκ τούτου, το δικαστήριο επιδίκασε στον Τζόνι Ντεπ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, να κάνει λόγο για «εθνικό στόχο που επιδιώχθηκε με πολλές προσπάθειες και από μεγάλους ηγέτες της χώρας εδώ...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...

ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Αθήνα λόγω των εκδηλώσεων για την παράδοση – παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο...