Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ειρήνη Βολιώτη: Η Σταρ Ελλάς 2022 κατήγγειλε πρώην σύντροφό της για ξυλοδαρμό

H Ειρήνη Βολιώτη το βράδυ της Τρίτης στέφθηκε Σταρ Ελλάς, ζώντας την απόλυτη ευτυχία, ωστόσο δύο ημέρες αργότερα βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, καταγγέλλοντας τον πρώην σύντροφό της για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή το βράδυ της εκδήλωσης είχε έντονη διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της. Την Πέμπτη (2/6) έγινε προσαγωγή τόσο της ίδιας όσο και του Ν.Ν. στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής βίας στο Α.Τ Ομόνοιας.

Η καταγγελία αφορούσε ξυλοδαρμό και ενδοοικογενειακή κακοποίηση, όπως ισχυρίστηκε η 20χρονη. Μάλιστα, η ίδια έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο και ήταν σε κατάσταση σοκ.

Κατά την προσαγωγή του στο τμήμα, ο πρώην σύντροφός Ν.Ν της υπέβαλε μήνυση σε βάρος της για επίθεση και βιαιοπραγία, υποστηρίζοντας πως δέχτηκε βίαιη επίθεση από την πρώην σύντροφο του, προσθέτοντας πως η Ειρήνη Βολιώτη γνωρίζει πολεμικές τέχνες. Η εστεμμένη δήλωσε στους αστυνομικούς πως το μόνο αιχμηρό αντικείμενο που έχει πιάσει στα χέρια της, είναι η λίμα για τα νύχια της.

Ωστόσο, η ίδια τα αρνείται όλα και τονίζει ότι το μόνο αιχμηρό αντικείμενο που έχει πιάσει στα χέρια της είναι η λίμα για τα νύχια της.

Τι συνέβη τη βραδιά των καλλιστείων

Η Ειρήνη Βολιώτη και ο Ν.Ν. διατηρούσαν σχέση για κάποιους μήνες. Το μοντέλο τον Φεβρουάριο του 2022 έμαθε ότι ο σύντροφός της απασχολούσε τη Δίωξη Ναρκωτικών και σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη.

Εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν και τότε ο ξεκίνησε να γίνεται βίαιος απέναντί της.

Μάλιστα, το βράδυ του διαγωνισμού ομορφιάς ο ίδιος εισέβαλε στα καμαρίνια, της φώναζε και την απειλούσε.

Δύο 24ωρα μετά συναντήθηκαν στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης για να παραλάβει προσωπικά του αντικείμενα. Και τότε δεν δίστασε να της επιτεθεί ενώ άρχισε και να την γρονθοκοπά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα έθεσε σήμερα σε κόκκινο συναγερμό ένα μέρος του νότιου τμήματος της χώρας εξαιτίας φονικών καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, πρωτεύουσα της οποίας...

ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των πράσινων δεξιοτήτων και της ενδυνάμωσης των παιδιών και των νέων, η UNICEF σχεδίασε και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα...