Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ο Κάνιε Γουέστ μετατρέπει τα σπίτια του σε εκκλησίες – «Σε ένα χρόνο θα είμαι άστεγος»

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) ανακοίνωσε ότι μετατρέπει όλα του τα σπίτια σε εκκλησίες και για αυτό θα μείνει άστεγος σε έναν χρόνο, καθώς δήλωσε ότι «είμαστε υπό καπιταλιστική κυριαρχία και αυτό μας σκοτώνει. Ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε αυτό».

Δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό 032c, ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας, Κάνιε Γουέστ τόνισε ότι η κοινωνία χρειάζεται να προοδεύσει, λέγοντας ότι «σε ένα χρόνο θα μείνω άστεγος. Θα μετατρέψω όλα τα σπίτια που έχω σε εκκλησίες. Οικοδομούμε αυτό το ορφανοτροφείο και θα είναι ένα μέρος, στο οποίο θα μπορεί να πηγαίνει ο καθένας».

«Θα έπρεπε να είναι σαν μια κοινότητα καλλιτεχνών. Το φαγητό πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμο» ανέφερε ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Ye πρόσφατα ενώ ήταν και υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος εκφράζει συχνά τις ανησυχίες του και στην εν λόγω συνέντευξη περιέγραψε τα σχέδιά του για την αντιμετώπιση των ζητημάτων των αστέγων και της πείνας στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις δικές του εταιρείες για να παράσχει εκπαίδευση, θέσεις εργασίας και στέγαση σε όσους έχουν ανάγκη.

Δεσμεύθηκε να «επιλύσει τα προβλήματα της έλειψης στέγης και τροφής» στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας τον περασμένο Νοέμβριο επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται σε χώρους στάθμευσης».

Αναφερόμενος στην επερχόμενη συναυλία που προγραμματίζει με τίτλο «The Funeral Rehearsal Of Kanye West», τόνισε ότι «είναι ο θάνατος του εγώ που μας χωρίζει – είναι η γέννηση της ανθρωπότητας» είπε προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να σχεδιάζουν τις δικές τους πρόβες κηδείας. «Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω αυτοκτονώντας. Όσο λιγότερο εγώ, τόσο περισσότερος χώρος για τον Θεό».

Μιλώντας στο περιοδικό, δεν αναφέρθηκε άμεσα στη σχέση του με τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά έμμεσα, αναφέροντας μια συνομιλία που είχε με τον πρώην σύμβουλο του Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ. «Ξέρετε, μιλούσα με τον Τζάρεντ Κούσνερ πριν φύγει από το αξίωμά του και εκείνος είπε: “Διαχειριζόμαστε το ένα τρίτο της γης στην Αμερική” και του είπα: “Μα τι κάνετε με αυτό;”. Και εκείνος απάντησε: “Είναι στημένο με τρόπο που η μαύρη κοινότητα δεν θα εξεγερθεί ποτέ. Οι άνθρωποι απλώς μας πουλάνε ναρκωτικά και μας πουλάνε κακό φαγητό, μέσα ενημέρωσης και μίσος και οι άνθρωποι δεν είναι τόσο χαρούμενοι όσο θα μπορούσαμε και θα ήμασταν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...