24/01/2022

Τηλεθέαση: Θα τα χάσετε με τη χθεσινή μάχη στην prime time! Ποιος κέρδισε!

Πυρετός το… Σαββατόβραδο αφού για ακόμα μία φορά μερικά από τα πιο λαμπερά σόου της ελληνικής τηλεόρασης κονταροχτυπήθηκαν για το μεγαλύτερο μερίδιο στην τηλεθέαση.

Ποιο όμως ήταν το πρόγραμμα εκείνο που κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το Σάββατο το βράδυ;

Ο λόγος βέβαια για το J2US, το The Voice και για το Σπίτι με το Mega που για ακόμα ένα βράδυ Σαββάτου κονταροχτυπήθηκαν για την πρώτη θέση στην τηλεθέαση και καθαρός νικητής ήταν… το J2US.

Αν σκεφτεί κανείς ότι το The Voice ήταν και live καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή, τότε έχει ιδιαίτερη σημασία η νίκη του λαμπερού σόου του Νίκου Κοκλώνη που χθες είχε για guest σταρ της βραδιάς την Καίτη Γαρμπή αλλά και τον γιο της Δημήτρη Σχοινά που έκανε ουσιαστική την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση τραγουδώντας on stage.

Όσο για το The Voice, παρακολουθήσαμε τα πρώτα live cross battles που μας χάρισαν πολλή αγωνία αλλά και μεγάλες μουσικές συγκινήσεις.

Ένα πολύ μελωδικό ταξίδι ήταν και αυτό στο οποίο μας οδήγησε ο Σταμάτης Σπανουδάκης ο οποίος φιλοξένησε στην τηλεοπτική του συναυλία τους καλούς του φίλους που ερμήνευσαν δικές του δημιουργίες.