Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πασίγνωστη ηθοποιός έκανε το coming out: Παραδέχτηκε ότι είναι queer- «Επιτέλους αναπνέω ελεύθερα- Το γνώριζαν οι σύντροφοι μου»

Η πασίγνωστη ηθοποιός Σοφία Μπους έσπασε τη σιωπή της για την πολυσυζητημένη ερωτική της ζωή καθώς έγραψε ένα δοκίμιο με δικά της λόγια για το περιοδικό Glamour.

Η 41χρονη σταρ, που δεν φορούσε πουκάμισο για το εξώφυλλο, έσπασε τη σιωπή της για το τι συμβαίνει με τη στενή της σχέση με την αθλήτρια Ashlyn Harris μετά το διαζύγιό της το 2023 από τον Grant Hughes, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2022.

Η Μπους αποκάλυψε με δικά της λόγια ότι πλέον ταυτίζεται ως queer: «Νιώθω ότι μπορώ επιτέλους να αναπνεύσω», είπε.

Η ηθοποιός του Chicago PD παραδέχτηκε ότι είναι πράγματι «ερωτευμένη» με την Χάρις με την οποία έγινε φίλη το 2019 και στη συνέχεια ξεκίνησε μια ρομαντική σχέση αφού ο γάμος της με τον Γκραντ διαλύθηκε και η Άσλιν άφησε τη γυναίκα της.

«Δεν περίμενα να βρω αγάπη σε αυτό το σύστημα υποστήριξης», ξεκίνησε η σταρ που σημείωσε ότι ο δεσμός της με τον Χάρις ήταν σπάνιος και όμορφος. «Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω εκτός από: Δεν το είδα μέχρι που το είδα».

Επίσης στη συνέντευξή της η σταρ του One Tree Hill σημείωσε ότι είχε πει στους προηγούμενους συντρόφους της ότι την έλκουν οι γυναίκες. Εκτός από τον Χιουζ, ήταν επίσης παντρεμένη με τον Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ από το 2005 έως το 2006.

Η Μπους εξήγησε επίσης τον αγώνα που έκανε με τον Χιουζ προκειμένου να αποκτήσουν παιδί και είπε ότι ήταν «σπαρακτική».

Όσον αφορά την 38χρονη Ashlyn, η οποία είναι πρώην ποδοσφαιρίστρια, είπε ότι είναι κάτι καινούριο!

«Και νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να μην δεις κάτι που ήταν μπροστά στο πρόσωπό σου για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν δεν το είχες δει ποτέ ως επιλογή και ποτέ δεν σε είχαν δει ως επιλογή», ​​τόνισε.

«Αυτό που είδα ήταν μια φίλη με τη μεγάλη, ευτυχισμένη ζωή της. Και τώρα ξέρω ότι σκέφτηκε το ίδιο πράγμα για μένα», είπε η σταρ.

Τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως queer, βγαίνουν ραντεβού με όλα τα φύλα και αισθάνονται ότι ανήκουν και τα ίδια σε όλα τα φύλα, αλλά η queer ταυτότητά τους είναι πολλά περισσότερα. Ένα queer άτομο δεν είναι συνώνυμο του gay.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Εορτή του Αγίου Γεωργίου σήμερα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, τιμάται η μνήμη του. Η ημερομηνία μνήμης του, είναι κινητή, αλλά συνήθως εορτάζεται...

ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον τέσσερις συναγωγές στο Μανχάταν έγιναν στόχοι απειλών για τοποθετήσεις βομβών χθες Σάββατο, πάντως καμιά δεν κρίθηκε σοβαρή από την αστυνομική διεύθυνση Νέας Υόρκης...

ΕΛΛΑΔΑ

Με το έθιμο του ρουκετοπόλεμου μετέφεραν το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης στο Βροντάδο της Χίου. Σύμφωνα με την παράδοση, τα αντίπαλα συνεργεία των δύο...

ΕΛΛΑΔΑ

Για ακόμα μια χρονιά η Ανάσταση στον δρόμο έξω από τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στη Λαγουμιτζή στο Νέο Κόσμο τηρήθηκε το «έθιμο» με...