Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο: Οι πρώτες στιγμές μετά την παράσυρση των πέντε ατόμων στην Πειραιώς – Στην εντατική ο 5χρονος

Τρομακτικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην οδό Πειραιώς. Όχημα παρέσυρε πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά την στιγμή που διέσχιζαν τον δρόμο.
Το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30, βράδυ Τετάρτης, στην Πειραιώς, λίγο πριν τη συμβολή με τον Κηφισό, στο ρεύμα προς Αθήνας.

Ένας 26χρονος οδηγός παρέσυρε 5 άτομα και συγκεκριμένα δύο γυναίκες, 53 και 33 ετών αντίστοιχα, μαζί με τα τρία παιδιά της 33χρονης, ηλικίας 5, 8 και 10 ετών, ενώ προσπαθούν να διασχίσουν τον δρόμο για να περάσουν απέναντι.

Όπως φαίνεται από το αποκλειστικό βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση επικράτησε πανικός στο σημείο. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν, ενώ πολίτες έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους τραυματίες που ήταν αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Το 5χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και διαωληνώθηκε στο Τζάνειο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί βρίσκονται και τα άλλα αδέρφια του, που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Η 33χρονη και η 53χρονη μητέρα της νοσηλεύονται στον Ερυθρό με κάταγμα στην κνήμη και το γόνατο.

Ο 26χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στην Τροχαία Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε στους αστυνομικούς πως δεν είδε τα άτομα, με αποτέλεσμα να τα παρασύρει με το όχημά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την έναρξη της αναμέτρησης στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό, προειδοποιώντας μόλις στο τρίτο λεπτό με...

ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα «MyCoast» στις 15 ημέρες λειτουργίας της έχει δεχθεί εκατοντάδες καταγγελίες για αυθαιρεσίες στις ελληνικές παραλίες, πριν καν ξεκινήσει το καλοκαίρι....

ΥΓΕΙΑ

Οι άνδρες με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου, σύμφωνα με νέα μελέτη. Ερευνητές με επικεφαλής μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής...

ΔΙΕΘΝΗ

Τα νερά άρχισαν να αποσύρονται από ορισμένους τομείς της νότιας Βραζιλίας, που σάρωσαν πλημμύρες, αποκαλύπτοντας την έκταση των καταστροφών που έχει υποστεί η περιοχή,...