Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Νεκρός 17χρονος σε δυστύχημα σε πίστα μοτοκρος

Τραγωδία στην Ιεράπετρα, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή ο 17χρονος που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σοβαρότατα τραυματισμένος μετά από ατύχημα που έγινε με μοτοσικλέτα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο νεαρός τραυματίστηκε ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα σε χωμάτινη πίστα μοτοκρός σε περιοχή λίγο έξω από την πόλη της Ιεράπετρας. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τον 17χρονο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έφερε πολλαπλά τραύματα.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr ότι ο 17χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (27/1) ενώ προσπαθούσε με την μοτοσυκλέτα του τύπου cross να υπερπηδήσει χωμάτινο εμπόδιο σε πίστα moto cross στην Ιεράπετρα.

Τη στιγμή που είχε η μηχανή φτάσει στο μεγαλύτερο ύψος του άλματος, ο 17χρονος έπεσε από τη μηχανή στο έδαφος -από μεγάλο ύψος- με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Οι φίλοι του – που παρακολουθούσαν την προπόνησή του – κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε στο σημείο στη θέση Περιστεράς, σε ελάχιστα λεπτά. Παρέλαβε τον νεαρό τραυματία, ειδοποιώντας ταυτόχρονα όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ιεράπετρας, να είναι επί ποδός για να φροντίσουν τα πολλαπλά τραύματα του 17χρονου.

Στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας υπήρξε πολύ μεγάλη κινητοποίηση για να υποδεχθεί το νεαρό, ο οποίος δεν εμφάνιζε σοβαρά εξωτερικά τραύματα. Ο 17χρονος κρίθηκε πως έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα, όπως και έγινε, όμως τελικά ο νεαρός δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένες κατά 50,2% ήταν οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα τον Απρίλιο, φτάνοντας τους 88.851 τόνους έναντι 59.156 τόνων τον ίδιο μήνα του...

ΕΛΛΑΔΑ

Η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας ξεκίνησε επίσημα από την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου. Έναρξη Αντιπυρικής Περιόδου 2024 <imgsrc=””...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

LIFESTYLE

H Αθηνά Οικονομάκου πριν από μία εβδομάδα ανακοινώσει το χωρισμό της είχε αναρτήσει στο TikTok ένα βίντεο, στο οποίο τραγουδά το κομμάτι «Λουλούδι του...