Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ο καιρός με την Ν. Ζιακοπούλου: Με περισσότερο ήλιο, αλλά αρκετές μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες οι επόμενες μέρες (video)

Το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη, αλλά και την Παρασκευή θα απολαύσουμε περισσότερο ήλιο στη χώρα και πιο καθαρή ατμόσφαιρα. Δεν θα λείψουν όμως και οι τοπικές μπόρες, θα είναι πάντως σύντομες. Χωρίς καιρικά προβλήματα θα περάσει το Σαββατοκύριακο των εκλογών, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια στη χώρα με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Ελλάδα, το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί έως 6 με 7 μποφόρ μόνο στα νότια πελάγη. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές, τοπικά και τους 25.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με πιθανές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε παροδική συννεφιά με τοπικές μπόρες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι γενικά ασθενείς. Η θερμοκρασία από  12 έως 23 βαθμούς.

Η Πέμπτη θα περάσει με αρκετές μπορες κυρίως στην κεντρική και τη βόρεια χωρα και ήλιο γενικά στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι βόρειοι εως 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί εως 6. Η θερμοκρασία εως 23 βαθμούς στη δυτική, τη βόρεια Ελλάδα και το Αιγαίο, εως 25 με 26 στις υπόλοιπες περιοχές.

Οσο για την Παρασκευή, οι μεσημεριανές μπορες στα ορεινά θα είναι λίγες, με λίγη συννεφιά στην υπόλοιπη χωρα. Οι βοριάδες εως 5, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία εως 26 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, εως 22 στο Αιγαίο. Το Σαββατοκύριακο των εκλογών, οι όποιες βροχές θα είναι σύντομες και τοπικές, χωρίς προβλήματα ανέμων στη χωρα, με κανονικές, ανοιξιάτικες θερμοκρασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έδωσε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μίλησε για τον διαλογισμό και αποκάλυψε πόσο «βαριά» της έπεσε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το προβάδισμα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών κατέκτησε η Hyundai Motorsport διευρύνοντας παράλληλα το προβάδισμα της και στο πρωτάθλημα οδηγών μετά την ολοκλήρωση του Ράλι Πορτογαλίας...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εποικοδομητική χαρακτήρισαν τη συνάντηση που είχαν στην Άγκυρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς έστειλαν το μήνυμα...

LIFESTYLE

“Στα χρόνια Γυμνασίου – Λυκείου δεν είχα καμία κλίση και καμία έφεση προς τίποτα, δεν με ενδιέφερε τίποτα” θυμάται ο Αντώνης Κρόμπας. Στο «Γκαράζ»...