Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή έκρηξη σε καφετέρια στο Ηράκλειο – Μεγάλες υλικές ζημιές σε παρακείμενα κτίρια και ΙΧ αυτοκίνητα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 03:30 τα ξημερώματα σε καφετέρια που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου 468 στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που προκληθήκαν μεγάλες υλικές ζημιές, τόσο στην καφετέρια όσο και σε παρακείμενα κτίρια και αυτοκίνητα. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών μετέβησαν στο σημείο, ενώ διενεργείται έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφαλείας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ένα άτομο έσπασε το τζάμι της καφετέριας και πέταξε μέσα τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Τα πάντα έγιναν γυαλιά-καρφιά. Μέσα στο κατάστημα το οποίο είχε ανοίξει τις τελευταίες 25 ημέρες, βρέθηκαν υπολείμματα του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού.

Λόγω της έκρηξης υπήρξε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό τμήμα της Λεωφόρου Ηρακλείου από την Οδό Κωνσταντινουπόλεως έως την Βορείου Ηπείρου. Αυτή την ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένες κατά 50,2% ήταν οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα τον Απρίλιο, φτάνοντας τους 88.851 τόνους έναντι 59.156 τόνων τον ίδιο μήνα του...

ΕΛΛΑΔΑ

Η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας ξεκίνησε επίσημα από την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου. Έναρξη Αντιπυρικής Περιόδου 2024 <imgsrc=””...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

LIFESTYLE

H Αθηνά Οικονομάκου πριν από μία εβδομάδα ανακοινώσει το χωρισμό της είχε αναρτήσει στο TikTok ένα βίντεο, στο οποίο τραγουδά το κομμάτι «Λουλούδι του...