Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

‘Εγκλημα – Μαρούσι: Ποινική δίωξη σε βάρος της 17χρονης για τετελεσμένη ανθρωποκτονία

Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία, ασκήθηκε σε βάρος της 17χρονης που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι.

Η 17χρονη που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή ανηλίκων.

Πρόσωπα του περιβάλλοντος των δυο κοριτσιών, της ανήλικης δράστιδος και του θύματος της δολοφονικής επίθεσης, έχουν κάνει λόγο για «στενή» σχέση των δυο κοριτσιών.

Η 17χρονη, η οποία φέρεται από την πρώτη στιγμή του εγκλήματος, να τελεί υπό σύγχυση και σοκ, ανέφερε στους αστυνομικούς του 8ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών «Την σκότωσα, γιατί μου ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε».

Την 17χρονη, κόρη γνωστού καρδιολόγου του Αμαρούσιου, εκπροσωπεί ο ποινικολόγος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος μετέφερε με γραπτή δήλωση, τα πρώτα λόγια της ανήλικης δράστιδος.

Γραπτή δήλωση από την οικογένεια της δράστιδας

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους.

Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας.

Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα το Survivor, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια ανακοίνωση – βόμβα...

LIFESTYLE

“Είμαι φυσικά ανοιχτή για το GNTM, είναι το πρότζεκτ που με έφερε στην Ελλάδα και με ανέδειξε” παραδέχεται, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θύμα επίθεσης έπεσε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα Αγγελική Δεληκάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του proininews, όλα έγιναν σήμερα το πρωί μέσα στην...

LIFESTYLE

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Στέφανο Σαρτίνι. Ο γνωστός Ιταλός σκηνοθέτης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για...