Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Αναγνώρισε κι άλλους βιαστές της η ανήλικη

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για την υπόθεση του 12χρονού κοριτσιού στο Κολωνό που υπήρξε κατά εξακολούθηση θύμα βιασμού και εκπόρνευσης. Η ανήλικη μέσω των καταθέσεών της έχει ταυτοποιήσει και άλλους βιαστές της, μεταξύ αυτών και ένας παντρεμένος μεσήλικας με δύο κόρες που της είχε ζητήσει να πάνε και εκδρομή.

Aπό τις καταθέσεις της 12χρονης στην παιδοψυχολόγο του τμήματος ανηλίκων αλλά και φωτογραφίες, οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει και άλλους άνδρες που είχαν κλείσει ραντεβού μέσω του 33χρονου Ηλία Μίχου για να βιάσουν το παιδί.

Έχει υποδείξει στις αρχές και άλλα άτομα. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν συλληφθεί αλλά αντιθέτως για τη μητέρα που το 12χρονο κορίτσι δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα δυστυχώς ακόμα κρατείται προσωρινά” τόνισε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Όπως αποκαλύπτεται, από όσα έχει αναφέρει η 12χρονη, υπήρχε άτομο που την είχε οδηγήσει σπίτι του, ένας παντρεμένος μεσήλικας με παιδιά που της ζητούσε να φύγουν διήμερο καθώς και ακόμα ένας που την είχε οδηγήσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για τον άνδρα που την πήγε σπίτι του, ανέφερε ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που γνώρισε μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών στην οποία είχε δημιουργήσει στο προφίλ της, ο Μίχος. Ο «παχουλός» με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τον οποίο μίλησε η 12χρονη, δεν εχει ταυτοποιηθεί, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία.

Μόνο μια συντροφιά ζητούσε αλλά ο κύριος Μίχος μετατρέποντας την σε ένα αντικείμενο του πόθου και ως εμφάνιση αλλά και ως συμπεριφορά τον παρέσυρε τούτη η εφαρμογή που μίλησε μαζί της και γι αυτό τον λόγο συναντήθηκε. Περαιτέρω δεν υπήρξε καμία συνουσία, καμία συναναστροφή και ζητάμε από την πρόταση του κυρίου εισαγγελέα που αναμένουμε να την καταθέσει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την θετική απόφαση για την αποφυλάκιση του” δήλωσε ο δικηγόρος του 34χρονου κατηγορούμενου, προσωρινά κρατούμενου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Η υπόθεση εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια της 33ης ανακρίτριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Kia EV9 πέτυχε μια αξιοσημείωτη διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των World Car Awards στο...