Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Νέο βίντεο από το τροχαίο με τους τρεις νεκρούς

Ένα νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό και σκότωσε τον ανύποπτο οδηγό του που εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε εμπορεύματα στη Γαληψό Καβάλας.

Στο βίντεο καταγράφεται η πορεία του μοιραίου αυτοκινήτου. Μια μαύρη μερσεντές το ακολουθεί με τον ίδιο φρενήρη ρυθμό σα να το καταδιώκει.

Έντρομοι θαμώνες καφετέριας, περαστικοί αλλά και μαθητές στρέφουν τα βλέμματά τους έντρομοι στα 2 οχήματα που περνούν σαν βολίδες από τον κεντρικό δρόμο του χωριού.

Οι αποκλειστικές εικόνες διαδραματίζονται περίπου 8χλμ. μακριά από τη Γαληψό, στο χωριό Ποδοχώρι, 3 μόλις λεπτά, πριν το μακελειό που κόστισε τη ζωή σε αυτόν τον οδηγό φορτηγού κάβας ,πατέρα ενός παιδιού, την ώρα που ξεφόρτωνε το εμπόρευμά του.

Σε μια διασταύρωση λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα, ο οδηγός του audi χτυπά το αυτοκίνητο αυτής της γυναίκας, ξαδέλφης του 56χρονου που δευτερόλεπτα μετά έχασε τη ζωή του. Μόλις είχε πάρει τη κόρη της και έναν ακόμα μαθητή από το σχολείο.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τα αίτια για τα οποία ο νεαρός οδηγός του ανασφάλιστου audi, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ ερευνάται και ο ρόλος του μαύρου Mercedes που ακολουθούσε. Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η τηλεόραση του MEGA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέλαση στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για τις επετειακές εκδηλώσεις της Ομογένειας για την 25η Μαρτίου....

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το νούμερο εφτά της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν εμφανώς συγκινημένο από την κατάκτηση του φετινού τουρνουά Masters 1.000 του Monte Carlo. Δείτε τι δήλωσε ο...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινάει σήμερα το νέο εξειδικευμένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) με το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ. Το «ολοκληρωμένο...

ΕΛΛΑΔΑ

Στις επόμενες κινήσεις του Ισραήλ όπως και στις αποφάσεις του Βενιαμίν Νετανιάχου και του πολεμικού του συμβουλίου είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας....