Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ταινίες της εβδομάδας: Θερινά σινεμά με θρίλερ και ερωτηματικά

Πολλές ερωτήσεις για τις ταινίες τις εβδομάδας και σχεδόν ισάξιες απαντήσεις, αν τις παρακολουθήσετε στους θερινούς κινηματογράφους, που μόλις άνοιξαν για τα καλά. Έχουμε και λέμε…

Κώδικας: Εκδίκηση

Μπορείς να σκοτώσεις εν ψυχρώ τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή από εκείνον που σε εκπαίδευσε να γίνεις ψυχρή δολοφόνος; Μπορείς, όταν ακολουθείς τα μονοπάτια του «Κώδικα: Εκδίκηση». Μάικλ Κίτον και Σάμιουελ Τζάκσον πλαισιώνουν το καστ της ταινίας.

Μαύρο Κουτί

Τί κρύβεται στο «Μαύρο Κουτί»; Και γιατί κάποιοι βιάζονται να κλείσει γρήγορα η υπόθεση; Όχι, δεν έχουμε μια παράφραση του «Παρά Πέντε», αλλά ένα γαλλικής κοπής θρίλερ.

Οι Γείτονες από Πάνω

«Οι Γείτονες από Πάνω» στήνουν αυτί και ακούνε τα αγκομαχητά του νέου ζευγαριού. Η λιμνασμένη ερωτική ζωή τους θέλει ακροατές ή συμμετέχοντες. Μήπως η επίσκεψη σε ένα τυπικό γεύμα θα τους ανοίξει την όρεξη και για άλλα πράγματα; Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν πριν σχεδόν τρία χρόνια και θεατρική διασκευή που ήδη βρίσκεται σε ελληνικό θέατρο. Τέτοιοι γείτονες μη σου κάτσουν! Κυριολεκτώ αλλά μιλώ και μεταφορικά.

Nayak: Ο Ήρωας

Στο «Ναγιάκ: Ο Ήρωας» ένας πρωταγωνιστής της μεγάλης οθόνης θα αναπολήσει και θα επανεξετάσει τη ζωή του όσο συναναστρέφεται τους συνεπιβάτες του. Μικρό διαμάντι σε επανέκδοση, έτοιμο να λάμψει ξανά στις μεγάλες οθόνες.

Κατ’ Οίκον Περιορισμός

Γιατί αρνείται να απολογηθεί για την κριτική του στη δημοτική αρχή; Οι ακόλουθοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον πιστεύουν; Θα αντέξει τις πιέσεις που θα του ασκήσει η αστυνομική επιτήρηση; Απαντήσεις όχι μόνο στο δικαστήριο αλλά και στην ταινία «κατ’ Οίκον Περιορισμός».

Το κορίτσι με το βραχιόλι

Και άλλη μια ταινία με τη δικαιοσύνη στο επίκεντρο. Ένοχη ή αθώα για το θάνατο της φίλης της; Πως δικαιολογείται η ψυχρή και χωρίς συναισθήματα στάση της στο δικαστήριο; «Το κορίτσι με το βραχιόλι» μόνο ξέρει τις απαντήσεις. Βραβευμένο με Σεζάρ σεναρίου δικαστικό δράμα που χτίζει πολυδιάστατους χαρακτήρες, όχι από τα λόγια τους αλλά τις μετρημένες και αόρατες λεπτομέρειες.

Επιχείρηση Κιμάς

Με τη βοήθεια ενός νεκρού ο Κόλιν Φερθ θα οργανώσει μια άκρως παράξενη στρατιωτική επιχείρηση στο μέσο του δευτέρου παγκοσμίου Πολέμου. Όνομα αυτής «επιχείρηση κιμάς».

Πύρινη Οργή

Το ριμέικ της ταινίας «Εξουσία Πυρός» έρχεται με τον τίτλο «Πύρινη Οργή». Η μουσική του Κάρπεντερ δίνει αυτή την αίσθηση της υπέροχης 80ίλας που το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ είχε ανάγκη σε αυτή τη δεύτερη φάση ζωής του. Ανθρώπινα πειράματα παράγουν υπεράνθρωπους με δυνάμεις μερικής τηλεκίνησης (όχι δεν είναι το «Κάρυ») αλλά και πύρινων εκρήξεων.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τον “πολιορκητικό κριό” της MG, το οικονομικό και καθόλα αξιόλογο SUV που ακούει στο όνομα ZS, η πολυφωνία των εκδόσεων μακροσκοπικά, απλά αποτελεί...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...