Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Σοκάρει η ομολογία του δράστη – Θρήνος στην κηδεία της αδικοχαμένης Αΐντα

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ο συζυγοκτόνος προσπάθησε να παραπλανήσει τους συγγενείς αλλά και τους φίλους της γυναίκας του με μηνύματα που έστελνε εκείνος παριστάνοντας την ίδια. Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία της υπάλληλου του φαρμακείου, η οποία περιγράφει τα μηνύματα που λάμβανε από τον συζυγοκτόνο.

Τις κινήσεις του τόσο πριν όσο και μετά την δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού φαίνεται πως σχεδίαζε με κάθε λεπτομέρεια ο 55χρονος δράστης, ο οποίος προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο και να προετοιμάσει την επόμενη κίνησή του.

Με γραπτά μηνύματα αλλά και τηλεφωνικές επικοινωνίες έκανε ότι μπορούσε για να αποπροσανατολίσει συγγενείς και φίλους του θύματος.

«Την Πέμπτη στις 12:10 με καλεί η κοπέλα ευδιάθετη, την ημέρα που έγινε το έγκλημα. Ήταν μια χαρά όταν μιλήσαμε, όπως πάντα πρόσχαρη, καλή. 18:00 χτυπάει το κινητό μου, με παίρνει ο άντρας της, μου λέει θέλω τα δεύτερα κλειδιά γιατί δεν κατεβαίνει το στόρι από μπροστά. Του τα έδωσα. Έκτοτε κατέβηκαν τα στόρια και δεν ξανάνοιξαν. Μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό 20:10 από την Αΐντα , το οποίο δεν ήταν από την Αΐντα , ότι “είμαστε καλά μην ανησυχείς”», δήλωσε η υπάλληλος του φαρμακείου μιλώντας στο MEGA.

Οι κάτοικοι στον οικισμό Πηγές ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως η φαρμακοποιός τους δολοφονήθηκε από τον άντρα της και ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

Η παθολογική ζήλια και ο απολυτός έλεγχος που επιθυμούσε να έχει στην ζωή της 43χρονης ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας φαίνεται πως ήταν ο λόγος που η φαρμακοποιός του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

«Το θέμα ξεκίνησε όταν του είπε ότι «θέλω να χωρίσουμε». Μου μίλησε εμένα η ίδια ότι «δεν είμαι καλά θέλω να ηρεμήσω». Το προηγούμενο Σάββατο μου μίλησε», συμπλήρωσε η υπάλληλος του φαρμακείου.

Μετά τη δολοφονία της 43χρονης αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι και ψαλίδι και από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος υποστήριξε ότι: «Την τελευταία εβδομάδα μου είπε πως θέλει να χωρίσουμε. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου, για αυτό την σκότωσα».

Η 43χρονη ήταν μητέρα δυο ανήλικων αγοριών, 6 και 10 ετών, τα οποία βρίσκονται μαζί με τους γονείς του θύματος στην περιοχή Αμυγδαλεωνας. Ο πατέρας της φαρμακοποιού ήταν εκείνος που προσπαθούσε να εντοπίσει την κόρη του το απόγευμα της Πέμπτης, όμως εκείνη είχε δολοφονηθεί από τον σύζυγο της.

Ο 55χρονος δράστης, σύμφωνα με τους κάτοικους της περιοχής, έδειχνε άτομο λιγομίλητο σε σχέση με την 43χρονη, σχεδόν απόμακρο που δύσκολα μπορούσες να καταλάβεις εκείνο που σκεφτόταν.

Για χρόνια εργαζόταν σε φαρμακευτική εταιρία, ενώ το τελευταίο διάστημα δήλωνε σύμβουλος ακινήτων.

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ο δράστης έσφιξε τα δάχτυλά του στον λαιμό της 43χρονης σαν τανάλια

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του ιατροδικαστικού πορίσματος για τον φρικιαστικό τρόπο που έφυγε από τη ζωή η 43χρονη Αΐντα.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο θάνατος της 43χρονης ήταν βίαιος και ασφυκτικός. Ο δράστης με το ένα του χέρι στραγγάλισε τη γυναίκα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, υπάρχουν ίχνη στην τραχηλική χώρα της 43χρονης και από τα ευρήματα φαίνεται ότι ο δράστης με το αριστερό του χέρι κρατούσε τον λαιμό της γυναίκας, ενώ με το άλλο του χέρι προσπαθούσε να σταματήσει όποια προσπάθεια έκανε η 43χρονη για να αμυνθεί.

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Φοβήθηκα ότι δε θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται με τραύματα στα χέρια και στο λαιμό, ανέφερε ότι:

«Βρισκόμασταν με την Αΐντα στο κουζινάκι του φαρμακείου. Λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μη φύγει. Μου είπε ότι “θα ζητήσω διαζύγιο”. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 43χρονης Αΐντα

Εχθές τελέστηκε η κηδεία της 43χρονης μητέρας δύο παιδιών, η οποία στραγγαλίστηκε από τον 55χρονο σύζυγό της μέσα στο φαρμακείο της. Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τις κινήσεις του αμετανόητου δράστη μετά το έγκλημα είναι σοκαριστικές, ενώ στα πρώτα λόγια του μετά τα δύο χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος. Στο μεταξύ τα δυο παιδιά του ζευγαριού δεν γνωρίζουν ακόμα τι συνέβη στη μητέρα τους.

Πόνος, θλίψη και ένα μεγάλο γιατί στοιχειώνουν συγγενείς και φίλους της αδικοχαμένης 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο φαρμακείο της στις Πηγές Καβάλας.

Στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα, όπου κατοικούσε το ζευγάρι, αποχαιρετούν για τελευταία φορά την Αΐντα όσοι την γνώριζαν. Απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς της. Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης…

Η σκέψη όλων στα δύο παιδιά του ζευγαριού που δεν γνωρίζουν ακόμα τι συνέβη στη μητέρα τους και κόπηκε το νήμα της ζωής τόσο ξαφνικά.

«Βλέπουν» προμελετημένο έγκλημα

Το απόγευμα της Πέμπτης το ζευγάρι μπήκε στο φαρμακείο, τα ρολά κατέβηκαν και από τότε κανείς δεν ξανά είδε την 43χρονη.

Οι σκηνές της δολοφονίας καταγράφτηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου. Οι κινήσεις του 55χρονου σοκάρουν.

Την στραγγάλισε, την έσυρε στο μικρό δωμάτιο και για τρεις ώρες την κοιτούσε. Μέχρι την στιγμή που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και στην συνέχεια ειδοποιήθηκαν οι αρχές.

Πολλά στοιχεία δείχνουν ότι ο 55χρονος σχεδίαζε τη δολοφονία της γυναίκας του που πρόσφατα του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Αμετανόητος ο δράστης

Για 4η ημέρα νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 55χρονος στο νοσοκομείο Καβάλας. Ήδη έχει υποβληθεί σε δυο χειρουργικές επεμβάσεις.

Στα πρώτα του λόγια στις αρχές από το θάλαμο του νοσοκομείου φάνηκε ψυχρός και αμετανόητος.

Σήμερα οι γιατροί θα κρίνουν ποτέ θα λάβει εξιτήριο, ώστε να μπορέσει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή.

Η προκλητική ανάρτηση του δράστη

Την ώρα που φίλοι και συγγενείς έλεγαν το τελευταίο αντίο στην Αΐντα, ο δράστης έκανε μέσα από το νοσοκομείο μία προκλητική ανάρτηση στα social media, σαν να μη θυμόταν ότι ο ίδιος την σκότωσε.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά, με σύννεφα στολισμένη, ντυμένη νύφη στους θεούς».

Επιπλέον, άλλαξε φωτογραφία προφίλ στα social media, αναρτώντας μία φωτογραφία από το γάμο τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...