Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Στα «χαρακώματα» Ρούλα – Μάνος: Η ρήξη, οι εξωσυζυγικές σχέσεις και οι απειλές

Οι σχέσεις του ζευγαριού οδηγούνται πλέον σε οριστική ρήξη και οι εκατέρωθεν καταγγελίες αναμένεται να δώσουν αντικείμενο για περαιτέρω έρευνα στο θρίλερ της Πάτρας

Οριστική φαίνεται πως είναι η ρήξη ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη μετά τη δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας που κατέθεσε δια των πληρεξουσίων δικηγόρων του, ενώπιον της δικαστικής λειτουργού ο πατέρας των τριών παιδιών.Ο 30χρονος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πρώτος που θα ανοίξει τον κύκλο των καταθέσεων και όπως γίνεται αντιληπτό η μαρτυρία του θα έχει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης σε δικαστικό επίπεδο.

Η 33χρονη στην απολογία της είχε περιγράψει τον εν διαστάσει σύζυγο της ως «καλό πατέρα, που ήθελε το καλύτερο για το παιδί του» ενώ τώρα φέρεται να δηλώνει «έκπληκτη και θλιμμένη» από την μεταστροφή της συμπεριφοράς του. Ήδη, ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε λόγο για «αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος της 33χρονης ενώ ο δικηγόρος του μίλησε για «στυγνή δολοφονία» δίνοντας, προφανώς, το στίγμα της γραμμής που θα κρατήσει.

Είναι βέβαιο ότι τις επόμενες ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου θα περάσει στην «αντεπίθεση». Ήδη χθες με δηλώσεις της έδειξε το στίγμα των προθέσεων της.

«Είμαι στη φυλακή για μία πράξη που δεν έκανα και βρέθηκα να με κατηγορεί και ο ίδιος μου ο σύζυγος. Είμαι απογοητευμένη, δεν θα απαντήσω άλλη φορά στις δηλώσεις που κάνει ο Μάνος. Περίμενα από τον σύζυγό μου, να έχω την ηθική υποστήριξη που έχω ανάγκη. Σταμάτησε να με στηρίζει δύο ημέρες μετά την κράτησή μου στα κρατητήρια της Ασφαλείας».Τη δήλωση έκανε η 33χρονη μέσω του δικηγόρου της.

Στο μεταξύ στην επιφάνεια έρχονται στοιχεία και καταγγελίες για τις διαταραγμένες σχέσεις του ζευγαριού που κάνουν λόγο για εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά και απειλές.
Πληροφορίες που λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος είναι δύσκολο να διασταυρωθούν κάνουν λόγο για εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου τις οποίες πληροφορήθηκε ο σύζυγος της Μάνος Δασκαλάκης με αποτέλεσμα να σχεδιάζει να την εγκαταλείψει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η Ρούλα προκειμένουν να «κρατήσει» κοντά της το σύζυγό της τον απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.Αντίστοιχες πληροφορίες όμως έχουν κυκλοφορήσει και για εξωσυζυγική σχέση του Μάνου.

Με το τοπίο που έχει διαμορφωθεί είναι σίγουρο ότι οι εκατέρωθεν καταγγελίες όσο προχωρά η δικαστική διερεύνηση θα είναι όλο και περισσότερες, την ώρα που στο μικροσκόπιο μπαίνει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού δίνοντας και οικονομική διάσταση στο θρίλερ της Πάτρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας ξεκίνησε επίσημα από την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου. Έναρξη Αντιπυρικής Περιόδου 2024 <imgsrc=””...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένες κατά 50,2% ήταν οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα τον Απρίλιο, φτάνοντας τους 88.851 τόνους έναντι 59.156 τόνων τον ίδιο μήνα του...

ΔΙΕΘΝΗ

Η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν μαθητή έξω από ένα γυμνάσιο του Ουισκόνσιν αφού έλαβε αναφορά για κάποιον με όπλο, είπε ο γενικός εισαγγελέας...