Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Αλκη: Παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές ο 20χρονος Αλβανός – Οδηγείται στη Θεσσαλονίκη

Στα ελληνοαλβανικά σύνορα της Κρυσταλλοπηγής εμφανίστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του Αλκη, και παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως είχε φύγει από την Κορυτσά και πήγαινε προς τα σύνορα με σκοπό να παραδοθεί, όπως και έγινε.

Στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται πως «εμφανίστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη στα ελληνοαλβανικά σύνορα , δυνάμει εκδοθέντος εντάλματος σύλληψης, 20χρονος αλλοδαπός που εμπλέκεται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου ημεδαπού στη Θεσσαλονίκη».

Ο Αλβανός είχε δήλωσει μέσω του δικηγόρου του πως συναινεί να εκδοθεί στην Ελλάδα με σκοπό να δώσει εξηγήσεις και να δικαστεί για την δολοφονία του 19χρονου Αλκη, στην οποία αρνείται πως είχε ενεργό εμπλοκή.

Ο 20χρονος που αμέσως μετά τη δολοφονία του Άλκη είχε διαφύγει στην Αλβανία και για τον οποίο είχε εκδοθεί διεθνές ενταλμα σύλληψης από τις ελληνικές αρχές, είχε προαναγγείλει μέσω του συνηγόρου του ότι θέλει να παραδοθεί.
Νωρίτερα, στη μια μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, συνοδευόμενος από τον πατέρα του εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κορυτσάς και παραδόθηκε στην αλβανική αστυνομία.

«Πήγε και παραδόθηκε μόνος του. Έχει συναίσθηση της κατάστασης και συναινεί στην έκδοσή του». Με αυτά τα λόγια ο κ. Παρασκευάς Σπυράτος, δικηγόρος του 20χρονου Αλβανού έδωσε το στίγμα των προθέσεων του εντολέως του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έδωσε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μίλησε για τον διαλογισμό και αποκάλυψε πόσο «βαριά» της έπεσε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το προβάδισμα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών κατέκτησε η Hyundai Motorsport διευρύνοντας παράλληλα το προβάδισμα της και στο πρωτάθλημα οδηγών μετά την ολοκλήρωση του Ράλι Πορτογαλίας...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εποικοδομητική χαρακτήρισαν τη συνάντηση που είχαν στην Άγκυρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς έστειλαν το μήνυμα...

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνουν σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου την έναρξη της αποστολής των πρώτων ενημερωτικών SMS στις δικαιούχος του Εθνικού Προγράμματος...