Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση «πλατεία Βαρνάβα»: Αστυνομικοί έλεγχοι για να μπει «φρένο» στα κορωνοπάρτι [εικόνες]

Κορωνοϊός: Ελέγχους στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και την αποφυγή «κορωνοπάρτι» πραγματοποιούν από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικές δυνάμεις.

Η αστυνομία κάνει εντατικούς ελέγχους στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να αποφευχθούν τα «κορωνοπάρτι», καθώς στην πλατεία κάθε βράδυ συγκεντρώνεται πολύς κόσμος.

Στους ελέγχους συμμετέχει και η νεοσύστατη ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία «φρουρεί» την πλατεία για να αποφευχθεί η έλευση κόσμου.

Ολονύκτια πάρτι παρά τις απαγορεύσεις

Στο Παγκράτι στην πλατεία Βαρνάβα η κατάσταση τα τελευταία βράδια μοιάζει ανεξέλεγκτη καθώς γίνονται συνεχώς πάρτι με ποτά και δυνατή μουσική.

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στην πλατεία, μουσική με ηχεία παίζει στη διαπασών και εξελίσσεται ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι.

Κάθε βράδυ τις τελευταίες δέκα μέρες, συγκεντρώνονται στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι παρέες νεαρών πραγματοποιώντας αυτοσχέδια πάρτι χωρίς μέτρα ασφαλείας.

Οι κάτοικοι της περιοχής γίνονται μάρτυρες ξέφρενων στιγμών χωρίς μάσκες, χωρίς κανονισμούς, ανάμεσα σε χιλιάδες νεαρούς που -ειδικά τα σαββατοκύριακα-διασκεδάζουν μέχρι τις πρωινές ώρες με μουσικό πρόγραμμα από ηχεία αυτοκινήτων και βεγγαλικά, και ενώ τα μέτρα κατά του κορωνοϊού είναι ακόμα σε ισχύ.

Κάθε πρωί οι υπάλληλοι του δήμου καθαρίζουν τα υπολείμματα του χωρίς όρια γλεντιού από την πλατεία Βαρνάβα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...