Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα άνδρα μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Το πτώμα ενός 49χρονου εντοπίστηκε σήμερα (20/12) το μεσημέρι σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από φωτιά μικρής έκτασης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η πυροσβεστική κλήθηκε το μεσημέρι προκειμένου να ελέγξει οσμή καμένου σε διαμέρισμα στην οδό Μαρτίου 102.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε δε βρέθηκε ενεργή εστία φωτιάς, ωστόσο εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα που διέμενε στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο θάνατος να προήλθε από ασφυξία. Ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι μύριζαν από χθες το βράδυ ήδη καπνό, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να καταλάβουν από πού προερχόταν.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, μέσα στην κρεβατοκάμαρα όπου βρέθηκε το πτώμα, εντοπίστηκε ένα ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα από το οποίο δεν αποκλείεται να προήλθε και η μικρής έκτασης φωτιά.

«Έφυγε η οικογένεια με τα παιδιά και ήταν μόνος του», ανέφερε σχετικά με το περιστατικό ένοικος της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο άτυχος 49χρονος.

«Μύριζε κάτι καμένο, σα να ήταν από φωτάκια του δένδρου, από πλαστικό, από λάστιχο ή κάτι τέτοιο», σημείωσε επιπλέον η ίδια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε έναν Λοχαγό του Στρατού για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) αστυνομικοί στη Χαλκίδα....

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...

ΕΛΛΑΔΑ

«Οι ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη εθνική κάλπη και ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί», είναι το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση. Η ΝΔ εστιάζει...