Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Κέιτ Μίντλετον: Στο πλευρό της πριγκίπισσας ο βρετανικός λαός – Λουλούδια, σημειώματα και σημαίες έξω από το Ουίνδσορ

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Σε ένα προσωπικό μήνυμα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δήλωσε ότι η προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά τον Ιανουάριο ήταν επιτυχής και αρχικά θεωρήθηκε ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική.

Όμως οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος, είπε, προσθέτοντας: «Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο Oυίλιαμ κι εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας».

Η 42χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Oουίλιαμ δήλωσε ακόμα ότι οι γιατροί της συνέστησαν να κάνει μια προληπτική χημειοθεραπεία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας.

Η Βρετανία ενώθηκε για να υποστηρίξει την Πριγκίπισσα της Ουαλίας αφού αποκάλυψε με γενναιότητα ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο λέγοντάς της: «Είμαστε όλοι πίσω σου».

Διασημότητες, social media influencers, δημοσιογράφοι και μέλη του κοινού – συμπεριλαμβανομένων πολλών έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον και το Κάστρο του Oυίνδσορ, πρόσφεραν υποστηρικτικά μηνύματα αφού η Κέιτ ανακοίνωσε τη διάγνωσή της με καρκίνo.

Κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από τις βασιλικές κατοικίες, άφησε λουλούδια και σημειώματα ενώ τα τοπικά καταστήματα κρέμασαν τη βρετανική σημαία τους δρόμους.

Χάρι – Μέγκαν: Έμαθαν πως η Κέιτ έχει καρκίνο την στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης

Ο Χάρι και η Μέγκαν μίλησαν προσωπικά με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ μετά την ανακοίνωση ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου μίλησαν ιδιωτικά με το ζευγάρι προχθές το βράδυ.

Δεν έχει γνωστό αν η επικοινωνία που είχαν ήταν τηλεφωνική, βιντεοκλήση ή κάποια μηνύματα υποστήριξης. Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο επίσης δεν έχει γίνει γνωστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΥΓΕΙΑ

Οι επιζώντες του καρκίνου του μαστού διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο να εμφανίσουν και δεύτερο καρκίνο, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο...