Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Αργεντινή: 13χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον κολλητό του – «Ήταν μαζί από την πρώτη τάξη του δημοτικού»

Ένα 13χρονο αγόρι από την Αργεντινή συνελήφθη αφού φέρεται να ομολόγησε ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον καλύτερό του φίλο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού τους διαλείμματος στο σχολείο, σύμφωνα με τοπικές αναφορές.

Η σύλληψη έγινε αφότου το σώμα του Χοακίν, 14 ετών, βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, λίγες μέρες αφότου οι γονείς του ανέφεραν την εξαφάνισή του όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι στις 29 Ιουνίου.

Ο Χοακίν εθεάθη για τελευταία φορά να φεύγει από το σχολείο του το μεσημέρι, μαζί με τον φίλο του στη μικρή πόλη Laboulaye της Αργεντινής.

Τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας εκείνη την ημέρα, δείχνουν τους φίλους να περπατούν δίπλα-δίπλα, να γελάνε και μετά να μπαίνουν στο σπίτι όπου βρέθηκε αργότερα το σώμα του Χοακίν.

Οι αστυνομικές αρχές της Αργεντινής κάνουν λόγο για ακαριαίο θάνατο του 14χρονου Χοακίν Σπεράνι, ο οποίος έφερε θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι. Το έγκλημα το ομολόγησε ο 13χρονος μετά την ανεύρεση του πτώματος του φίλου του, ενώ στην αρχή προσπαθούσε να παραπλανήσει τόσο τους γονείς του παιδιού όσο και όσους αναζητούσαν για τρεις ημέρες το θύμα. Όσο για τα κίνητρα, αυτά δεν είναι ακόμη γνωστά.

«Αυτό το παιδί είναι ψυχοπαθής. Ήταν παιδικό φίλος του Χοακίν. Ήταν μαζί από την πρώτη τάξη του δημοτικού. Πήγαιναν ο ένας στο πάρτι του άλλου» δήλωσε η μητέρα του 14χρονου, Μαριέλα Φλόρες.

Την σορό βρήκε ένας γείτονας του παιδιού, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες. Όπως είπε: «Περπατούσαμε με δύο ξαδέρφια του όταν μπήκαμε στο σπίτι. Μόλις περάσαμε την είσοδο είδαμε το πτώμα. Τα ξαδέρφια του άρχισαν να ουρλιάζουν. Ήταν σαν ταινία τρόμου. Είδα το πτώμα και δεν μπορούσα να το πιστέψω».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έδωσε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μίλησε για τον διαλογισμό και αποκάλυψε πόσο «βαριά» της έπεσε...

ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα «MyCoast» στις 15 ημέρες λειτουργίας της έχει δεχθεί εκατοντάδες καταγγελίες για αυθαιρεσίες στις ελληνικές παραλίες, πριν καν ξεκινήσει το καλοκαίρι....

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την έναρξη της αναμέτρησης στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό, προειδοποιώντας μόλις στο τρίτο λεπτό με...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πώς είδε τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα, κλήθηκε να σχολιάσει στο Πρώτο...