Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Νέα «βόμβα» πρίγκιπα Χάρι: «Η Καμίλα άφησε πτώματα στον δρόμο της»

Έχοντας στρέψει τα «βέλη» του σε κάθε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι έβαλε τελικά στο στόχαστρο και την μητριά του, Καμίλα. Αν και άργησε, ο πρίγκιπας δεν της χαρίστηκε καθόλου.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του CBS «60 Minutes», ο πρίγκιπας χαρακτήρισε την Καμίλα ως την «κακιά της ιστορίας», όσον αφορά τον γάμο, αλλά και τον χωρισμό των γονιών του, του -τότε- πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Η Καμίλα ήταν το τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους. Αυτή ήταν η κακιά της ιστορίας», είπε ο Χάρι. «Μετά, ήθελε να αποκαταστήσει την εικόνα της».

Ο πρίγκιπας Χάρι έγραψε μάλιστα στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Spare» («ο εφεδρικός») ότι ο ίδιος προσωπικά ήθελε η Καμίλα να είναι ευτυχισμένη γιατί…«αυτό θα την έκανε λιγότερο επικίνδυνη!»

Ο Χάρι εξήγησε στον δημοσιογράφο Άντερσον Κούπερ ότι η επιθυμία της Καμίλα να αλλάξει την αντίληψη των ανθρώπων γι’ αυτήν συνιστούσε απειλή, «εξαιτίας των διασυνδέσεων που [η Καμίλα] διαθέτει στον βρετανικό Τύπο».

«Υπήρχε μεγάλη προθυμία και από τις δύο πλευρές για εμπόριο πληροφοριών. Όταν έχεις απ’ την μια μία οικογένεια χτισμένη με βάση την ιεραρχία, και από την άλλη μία Καμίλα που παλεύει για να γίνει βασιλική σύζυγος, είναι σίγουρο ότι θα μείνει κόσμος – ή πτώματα- στον δρόμο», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα για την επικείμενη κακοκαιρία» δήλωσε στο ΕΡΤNews ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ενώ τόνισε προτεραιότητα είναι...

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες. Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...

ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονικά θα διενεργούνται πλέον οι επιδόσεις εγγράφων από το Συμβούλιο της Επικρατείας και τα Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Τρίπολης προς...

ΔΙΕΘΝΗ

Παρά το γεγονός ότι φαίνεται να απομακρύνεται η πιθανότητα για μια μεγάλης κλίμακας επιχείρησης αντιποίνων του ισραηλινού στρατού εναντίον του Ιράν μετά την τηλεφωνική...