Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Το οργανωμένο έγκλημα πίσω από τις ληστείες διάσημων ποδοσφαιριστών

Το περιπολικό φτάνει ελάχιστα λεπτά μετά, όμως οι δράστες της ένοπλης ληστείας και επίθεσης στο σπίτι του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, στο Castelldefels, το πολυτελές προάστιο της Βαρκελώνης, έχουν γίνει καπνός, με άψογα εκτελεσμένο σχέδιο διαφυγής.

Η οργανωμένη Μαφία, που δρα κυρίως στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο και ληστεύει ποδοσφαιριστές, δίχως να υπολογίζει τις ανθρώπινες ζωές, εισέβαλλε και στο σπίτι-φρούριο του 33χρονου πρώην στράικερ της Αρσεναλ.

Οι 4 δράστες απείλησαν με όπλα, σιδηρολοστούς, και στην συνέχεια, έδειραν άγρια, τον Γκαμπονέζο επιθετικό της Μπαρτσελόνα, με παρόντα τα παιδιά της οικογένειας, τον 11χρονο Κέρτις και τον 6χρονο Πιέρ.

Οι εισβολείς που παρέκαμψαν τους συναγερμούς και τις κάμερες, δεν σταμάτησαν να απειλούν την σύζυγο του ποδοσφαιριστή πως θα την σκοτώσουν αν δεν τους αποκαλύψει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου, από όπου και αφαίρεσαν κοσμήματα τεράστιας αξίας και άλλα τιμαλφή.

Όμως, τα «πλοκάμια της Μαφίας, φαίνεται πως δεν «εξαντλούνται» σε ληστείες μέρα-μεσημέρι, αλλά εξελίσσονται, παράλληλα με την τεχνολογία!

Ο επιθετικός της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, καταγγέλλει πως έχει «πέσει» θύμα εκβιαστών με ιθύνοντα νου, τον ετεροθαλή αδελφό του, Ματίας, ο οποίος απειλεί με συγκλονιστικές αποκαλύψεις και εμπλέκει ακόμα και τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Πογκμπά αναφέρει πως ήδη από την άνοιξη, οπλισμένοι κουκουλοφόροι, τους οποίους όμως αναγνώρισε ως συνομηλίκους του των παιδικών του χρόνων, τον πλησίασαν και τον απείλησαν, ζητώντας του 11 εκ. λίρες, ήτοι 13 εκ. ευρώ.

Τα χρήματα αυτά, του ανέφεραν πως τους τα… χρωστάει, επειδή τον βοήθησαν να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Μάλιστα απείλησαν πως θα αποκαλύψουν ότι αποπειράθηκε να κάνει «μαύρη μαγεία», στον συμπαίκτη του, στην Εθνική Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ!

Επιμέλεια: Στέλιος Σωτηρόπουλος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των πράσινων δεξιοτήτων και της ενδυνάμωσης των παιδιών και των νέων, η UNICEF σχεδίασε και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα έθεσε σήμερα σε κόκκινο συναγερμό ένα μέρος του νότιου τμήματος της χώρας εξαιτίας φονικών καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, πρωτεύουσα της οποίας...