Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Στα δικαστήρια η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ για τις φωτογραφίες που φέρεται να διέρρευσαν από το δυστύχημα

Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ κατέθεσε ότι υπέφερε από κρίσεις πανικού, αφότου έμαθε ότι τραβήχτηκαν και κοινοποιήθηκαν φωτογραφίες από τη συντριβή του ελικοπτέρου που σκότωσε τον σύζυγο και την κόρη της.

Η Βανέσα Μπράιαντ μήνυσε την κομητεία του Λος Άντζελες καθώς οι πρώτοι λειτουργοί που ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό φέρεται να κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το δυστύχημα.

«Περίμενα να έχουν περισσότερη συμπόνια», είπε στους ενόρκους η Βανέσα Μπράιαντ, καταθέτοντας στη δίκη.

Η κυρία Μπράιαντ, 40 ετών, αναζητά απροσδιόριστη ακόμα αποζημίωση για ψυχική οδύνη.

Ο σύζυγός της, ο θρύλος του μπάσκετ Κόμπι Μπράιαντ, 41 ετών, η κόρη της Τζιάνα, 13 ετών, και έξι οικογενειακοί φίλοι έχασαν τη ζωή τους όταν το ελικόπτερό τους συνετρίβη στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια τον Ιανουάριο του 2020.

Ένα ρεπορτάζ των Los Angeles Times, στο οποίο αναφέρεται ότι υπάλληλοι της κομητείας τράβηξαν φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής και τις μοιράστηκαν με άλλους, έχει εξοργίσει τις οικογένειες των θυμάτων.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η κομητεία συμφώνησε να πληρώσει 2,5 εκατομμύρια δολάρια για την ψυχική οδύνη που προκλήθηκε σε δύο από τις οικογένειες που έχασαν συγγενείς στο δυστύχημα – αλλά η κυρία Μπράιαντ αρνήθηκε να δεχθεί την συγκεκριμένη αποζημίωση.

Η ομοσπονδιακή αγωγή που άσκησε έγινε από κοινού με τον Κρις Τσέστερ, ο οποίος έχασε τη σύζυγό του Σάρα και την κόρη του Πέιτον στο δυστύχημα.

Κλαίγοντας στο βήμα του μάρτυρα την Παρασκευή, η κυρία Μπράιαντ θυμήθηκε ότι βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τα άλλα παιδιά της όταν διάβασε την ιστορία των LA Times.

«Έφυγα από το σπίτι για να μην με δουν τα κορίτσια. Ήθελα να τρέξω… μακριά από το τετράγωνο και απλά να ουρλιάξω», είπε.

Η κυρία Μπράιαντ είπε ότι ένιωσε «συντετριμμένη, πληγωμένη και προδομένη» από την είδηση ​​της διαρροής των εικόνων και «ζει με τον φόβο κάθε μέρα να μην… εμφανιστούν αυτές οι εικόνες» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν θέλω ποτέ να δω αυτές τις φωτογραφίες», είπε. «Θέλω να θυμάμαι τον άντρα μου και την κόρη μου όπως ήταν».

Οι ένορκοι άκουσαν ότι οι αναπληρωτές του σερίφη και οι πυροσβέστες που επενέβησαν στο περιστατικό έβγαλαν φρικιαστικές φωτογραφίες και τις έδειξαν σε άλλους, μεταξύ άλλων σε ένα μπαρ και σε ένα γκαλά.

Αυτοί οι υπάλληλοι «έριξαν αλάτι σε μια ανοιχτή πληγή και την έξυσαν» με τις πράξεις τους, είπε ο δικηγόρος της κυρίας Μπράιαντ, Λουίς Λι, κατά τις εναρκτήριες δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα.

Μια δικηγόρος της κομητείας αντέτεινε ότι «η φωτογράφιση του τόπου ενός δυστυχήματος είναι απαραίτητη» και ότι οι φωτογραφίες δεν είχαν αναρτηθεί πουθενά δημόσια.

«Δεν είναι στο διαδίκτυο, δεν είναι στα μέσα ενημέρωσης, δεν τις έχουν δει ποτέ ούτε οι ίδιοι οι ενάγοντες», είπε η δικηγόρος. Η κυρία Μπράιαντ ήταν η τελευταία μάρτυρας κατηγορίας που κατέθεσε, προτού αναλάβει η υπεράσπιση των κατηγορουμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τον “πολιορκητικό κριό” της MG, το οικονομικό και καθόλα αξιόλογο SUV που ακούει στο όνομα ZS, η πολυφωνία των εκδόσεων μακροσκοπικά, απλά αποτελεί...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με τις πιο πρόσφατες σχεδιαστικές μελέτες του, την BMW Vision Neue Klasse sedan και την BMW Vision Neue Klasse X SAV, το BMW Group...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...