Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ο «συμβολικός» γάμος του με την 32χρονη αγαπημένη του- 400.000 ευρώ φέρεται να κόστισε η «γιορτή του έρωτα»

Ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να διέθεσε το διόλου «συμβολικό» ποσό των 400.000 ευρώ, για να ενωθεί με την 32χρονη αγαπημένη του, Μάρτα Φασίνα, με τα δεσμά ενός «συμβολικού γάμου».

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν αναγκαστικά «συμβολικός», καθώς υπάρχει μια διαμάχη για την περιουσία του Μπερλουσκόνι με τα πέντε του παιδιά, από προηγούμενους γάμους. Τα παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πιστεύεται ότι εξοργίστηκαν με την πρόθεση του πατέρα τους να παντρευτεί νόμιμα τη Φασίνα καθώς, αν συνέβαινε αυτό, η 32χρονη θα μπορούσε μεταγενέστερα να διεκδικήσει ένα σεβαστό μερίδιο από την τεράστια περιουσία του του 85χρονου πρώην πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Μάρτα ήταν «προσβεβλημένη και πολύ θυμωμένη που δεν είχε έναν κανονικό γάμο». Αυτό δεν την εμπόδισε από το να λάμψει στην συμβολική τελετή, όπου εμφανίστηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό του σχεδιαστή Antonio Riva, με μια «ουρά» μήκους 3,5 μέτρων από γαλλική δαντέλα, το οποίο κοστίζει περίπου 20.000 ευρώ. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παντρεύτηκε φορώντας ένα κομψό μπλε κουστούμι του οίκου Armani.

Η συμβολική τελετή πραγματοποιήθηκε στην ιστορική Βίλα Γκερνέτο στην πόλη Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου. Ο αδερφός του 85χρονου Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Πάολο και τα παιδιά του Μαρίνα, Μπάρμπαρα, Ελεονόρα και Λουίτζι ήταν παρόντες στον «γάμο», ενώ ο δεύτερος γιος του, Πιερ Σίλβιο, απουσίαζε. Η απουσία του φέρεται να οφείλεται στην απροθυμία του να παρευρίσκεται σε μεγάλες κοινωνικές εκδηλώσεις, εξαιτίας της πανδημίας.

Όσοι τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο ιταλικό μενού, το οποίο περιελάμβανε μοσχαρίσιο mondeghili με λεμόνι, νιόκι με ρικότα και πατάτες με σαφράν αλλά και μοσχαρίσιο κρέας μαγειρευμένο σε κόκκινο κρασί με κρέμα καρότου αρωματισμένη με κανέλα.

Σύμφωνα με έναν διοργανωτή γάμων, τον Illy Goodall, το συνολικό μπάτζετ του γάμου μπορεί να έφτανε και τις 400.000 ευρώ.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλεσε τον συμβολικό του γάμο μια «γιορτή του έρωτα», ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες των παρευρισκόμενων ήταν πανευτυχής και αποκάλεσε την Μάρτα «δώρο εξ ουρανού».

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Μπερλουσκόνι τραγούδησε στους καλεσμένους του, με έναν φίλο του να τον συνοδεύει στον πιάνο. Στο τέλος, χάρισε εντυπωσιακά δώρα στους καλεσμένους του:  Μαντίλια στις γυναίκες και γραβάτες και ρολόγια στους άνδρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marta Fascina (@mf9milan)

Το ζευγάρι Μπερλουσκόνι και Φασίνα ήρθε κοντά όταν η 32χρονη έστειλε μια σειρά ερωτικών γραμμάτων στον πρώην πρωθυπουργό, γοητεύοντάς τον τόσο πολύ, ώστε αυτός να αποφασίσει να εγκαταλείψει την προηγούμενη σύντροφό του, μετά από 12 χρόνια σχέσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Φατίχ Τερίμ να αποτελεί παρελθόν, ο πρώην βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης, επιστρέφει στο Κορωπί για να σώσει… ότι σώζεται από...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο εκπρόσωπος των IDF, ταξίαρχος Ντανιέλ Χαγκάρι, δήλωσε την Παρασκευή ότι οι σοροί των ομήρων Σάνι Λουκ, Αμίτ Μπουσκίλα και Ιτζάκ Γκελερέντερ, οι οποίοι...

LIFESTYLE

«Θέλω να έχω ανθρώπους δίπλα μου που να με στηρίζουν γιατί κάποιες φορές νιώθω αδύναμη και σπάω», λέει η Λένα Δροσάκη. Καλεσμένη στο πλατό...

ΕΛΛΑΔΑ

Στο πρώτο δρομολόγιο των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων που δρομολογούνται από την ΟΣΥ ΑΕ στην Αθήνα επιβιβάστηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος...