Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρή και η δημοσιογράφος Ολεξάντρα Κουβσίνοβα

Η Ουκρανή δημοσιογράφος που ήταν μαζί με τον εικονολήπτη του Fox News κατέληξε μεγαλώνοντας έτσι τη μακάβρια λίστα με τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο μέτωπο για να επιτελέσουν το δημοσιογραφικό τους λειτούργημα και το πλήρωσαν με τη ζωή τους.

Η Ολεξάντρα Κουβσίνοβα είναι η γυναίκα, που σκοτώθηκε στην ίδια επίθεση κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο εικονολήπτης του Fox News.

Νεκρός ο κάμεραμαν του Fox News, Πιερ Ζακρζέφσκι

Ο εικονολήπτης του Fox News σκοτώθηκε στην Ουκρανία ενώ έκανε ρεπορτάζ για τον πόλεμο με τη Ρωσία, ανέφερε το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο την Τρίτη.

Ο Pierre Zakrzewski σκοτώθηκε στην Χορένκα, μια πόλη έξω από την πρωτεύουσα της χώρας, Κίεβο. Ο Ζακρζέφσκι σκοτώθηκε στην ίδια επίθεση που τραυμάτισε τον ανταποκριτή του Fox News στην Ουκρανία, Μπέντζαμιν Χολ. Στην ίδια επίθεση, κατέληξε και η Ουκρανή δημοσιογράφος.

«Ο Πιερ ήταν ένας φωτογράφος εμπόλεμης ζώνης που κάλυψε σχεδόν κάθε διεθνή ιστορία για το FOX News από το Ιράκ μέχρι το Αφγανιστάν και τη Συρία κατά τη μακρόχρονη θητεία του μαζί μας», ανέφερε το δίκτυο σε επίσημη δήλωση. «Το πάθος και το ταλέντο του ως δημοσιογράφος ήταν απαράμιλλα», πρόσθεσε.

Ο Ζακρζέφσκι ήταν μέλος της αποστολής του Fox News στην Ουκρανία, μαζί με τον Βρετανό δημοσιογράφο Μπέντζαμιν Χολ, ο οποίος επίσης έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Μετά την επιβεβαίωση της τραγικής είδησης, πληθώρα δημοσιογράφων ανάρτησε μηνύματα για τον θάνατο του Ζακρζέφσκι, αναφέροντας την τεράστια εμπειρία του σε πολεμικές ανταποκρίσεις και το πόσο καλός συνάδελφος ήταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...

ΕΛΛΑΔΑ

«Οι ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη εθνική κάλπη και ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί», είναι το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση. Η ΝΔ εστιάζει...

ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε έναν Λοχαγό του Στρατού για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) αστυνομικοί στη Χαλκίδα....