Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Κορονοϊός: Η απίστευτη ιστορία του άντρα που νοσεί εδώ και 14 μήνες – Έχει… 78 θετικά τεστ

Κορονοϊός: Εδώ και 14 μήνες νοσεί από τον κορονοϊό Covid-19 ένας 56χρονος Τούρκος, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα από όταν πρωτοδιαγνώστηκε θετικός στη νόσο.

Ο 56χρονος συνεχίζει να βγαίνει θετικός στα τεστ κορονοϊού μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα, έχει κάνει 78 θετικά τεστ κορωνοϊού από τον Νοέμβριο του 2020.

Σύμφωνα με το RT, ο Μουζάφερ Καγιασάν έχει τεθεί σε περιορισμό τόσο σε νοσοκομεία, όσο και στο σπίτι του και αναζητά απεγνωσμένα έναν τρόπο να επιστρέψει στην παλιά του ζωή.

Στο πρώτο στάδιο της νόσου, ο Καγιασάν νοσηλεύτηκε μέχρι να μην χρειάζεται ιατρική βοήθεια. Παρότι δεν έχει πλέον έντονα συμπτώματα, ο ιός παραμένει στον οργανισμό του. Όλες οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν θετικές, με αποτέλεσμα να παραμένει σε απομόνωση.

Ο 56χρονος πάσχει από λευχαιμία και είναι σε ανοσοκαταστολή και, σύμφωνα με τους γιατρούς του, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να φέρει τον ιό. Οι γιατροί του έχουν συνταγογραφήσει φάρμακα για να βελτιωθεί το αναπνευστικό του, όμως πρόκειται σίγουρα για μια μακρά και δύσκολη διαδικασία.

Ο Καγιασάν δεν έχει κοινωνική ζωή αυτόν τον καιρό. Βλέπει μόνο τα παιδιά και τα εγγόνια του μέσα από ένα παράθυρο, ενώ μαζί του έμειναν μόνο η γυναίκα του και ο μικρότερος γιος του.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ, εκτός από το ότι δεν μπορώ να αγγίξω τους αγαπημένους μου. Είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορώ καν να εμβολιαστώ λόγω της κατάστασής μου» δήλωσε ο Καγιασάν στο τουρκικό πρακτορείο Αναντολού.

Δεν είναι βέβαιο πως οι 14 μήνες αποτελούν ρεκόρ συνεχόμενης νόσου από κορονοϊό, όμως σίγουρα πρόκειται για μια ιδιαίτερα σπάνια περίπτωση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένες κατά 50,2% ήταν οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα τον Απρίλιο, φτάνοντας τους 88.851 τόνους έναντι 59.156 τόνων τον ίδιο μήνα του...

ΔΙΕΘΝΗ

Το βρετανικό αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα κέρδισε μια κοινοβουλευτική έδρα στη βόρεια Αγγλία σήμερα (3/5/24), προκαλώντας βαριές απώλειες για τους κυβερνώντες Συντηρητικούς και σηματοδοτώντας την...

ΕΛΛΑΔΑ

Η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας ξεκίνησε επίσημα από την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου. Έναρξη Αντιπυρικής Περιόδου 2024 <imgsrc=””...