Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η BYD δυναμώνει την παρουσία της στη χώρα μας με δύο νέες κάθετες μονάδες

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοινώνει την έναρξη πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών after sales για τα αυτοκίνητα BYD, του κορυφαίου κατασκευαστή οχημάτων νέας ενέργειας και μπαταριών ισχύος παγκοσμίως, σε δύο σημεία στο νομό Αττικής, στο Μαρούσι και στον Κηφισό. Οι νέες μονάδες σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τον Όμιλο Σφακιανάκη και την BYD στην Ελλάδα.

Προσφέροντας στους λάτρεις της αυτοκίνησης μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία, που ξεπερνά τα όρια της απλής αγοράς αυτοκινήτου, η διάθεση των μοντέλων της BYD ανοίγει νέους ορίζοντες. “Η αγορά ενός αυτοκινήτου πρέπει να είναι μία μοναδική εμπειρία για τον πελάτη” και με αυτόν τον στόχο, ο Όμιλος Σφακιανάκη δημιούργησε δύο ξεχωριστούς χώρους, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας.

Το εξιδεικευμένο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες στην οικογένεια της BYD, να αναλύσει τις ανάγκες τους και να τους ξεναγήσει στην ευρεία γκάμα μοντέλων. Η ομάδα της BYD είναι έτοιμη να απαντήσει κάθε ερώτηση και να καθοδηγήσει τη συζήτηση, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή, σε ένα περιβάλλον ηρεμίας, εξασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίησή του.

Στους εκθεσιακούς χώρους, βρίσκονται ήδη τα δύο πρώτα μοντέλα της BYD στην Ελλάδα, το compact μικρομεσαίο SUV BYD ATTO 3 (C-SUV), και το πολυτελές BYD SEAL (D-Sedan), ενώ θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα το μικρομεσαίο αυτοκίνητο πόλης BYD DOLPHIN (C-Hatchback) και το ΒΥD SEAL U (D-SUV), το οποίο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση αμιγώς ηλεκτρική (BEV), όσο και σε έκδοση Plug-In Hybrid (PHEV).

Τα δύο πρώτα καταστήματα BYD στην Αθήνα στεγάζονται στη Λεωφ. Κηφισίας 57, Μαρούσι και στη Λεωφ. Αθηνών 173 & Λ. Κηφισού. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα, να βιώσουν μία μοναδική οδηγική εμπειρία και να τοποθετήσουν τις παραγγελίες τους άμεσα, επιλέγοντας το πρόγραμμα απόκτησης που τους εξυπηρετεί καλύτερα.

Παράλληλα, η εμπειρία πελάτη ολοκληρώνεται από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης, σε χώρους που είναι εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα μέσα διάγνωσης και επισκευής και με τεχνικούς συμβούλους άψογα καταρτισμένους – με τη δέσμευση ότι θα διατηρούν το αυτοκίνητο του χρήστη πάντα σε κίνηση.

Τα εγκαίνια των νέων κάθετων μονάδων BYD αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της παρουσίας της BYD στην Ελλάδα και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Ο Όμιλος Σφακιανάκη δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες του μια μοναδική εμπειρία, συνδυάζοντας τα υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα με την άψογη εξυπηρέτηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με στόχο τη στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από πλημμυρικά φαινόμενα τον Σεπτέμβριο του 2023 και των περιοχών του...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα πως θα εφαρμόζει στο εξής «τακτική παύση» των επιχειρήσεών του καθημερινά σε τομέα της Λωρίδας της Γάζας, ώστε «να...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 συνεχίζεται την Κυριακή (16/6) με τρία ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο και 4ο όμιλο, όπου μπαίνουν στη…...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

«Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα καιρικά δεδομένα, γιατί όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε προς νέες καιρικές συνθήκες, όπως αυτές που έχουμε φέτος, οι οποίες...