Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Προνομιακές υπηρεσίες φόρτισης για τους κατόχους Volvo μέσω της ElpeFuture

Η Volvo Car Hellas και η ElpeFuture ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία, με την οποία προσφέρουν στους κατόχους των αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων Volvo, προνομιακή πρόσβαση στο πανελλαδικό δίκτυο φόρτισης του ομίλου ενέργειας HELLENiQ ENERGY.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι οδηγοί των ηλεκτροκίνητων μοντέλων Volvo θα μπορούν να προμηθεύονται την ειδική κάρτα φόρτισης, με τα διακριτικά Volvo και ElpeFuture “ChargenGo” κι με τη χρήση της στα σημεία φόρτισης της ElpeFuture σε όλη την Ελλάδα, θα απολαμβάνουν προνομιακές υπηρεσίες για τη φόρτιση του αυτοκινήτου τους.

Η νέα κάρτα φόρτισης θα παραδίδεται δωρεάν από τη Volvo Car Hellas στους κατόχους νέων αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών Volvo Recharge, κατά τη διαδικασία παράδοσης του αυτοκινήτου τους και για ένα έτος, χωρίς συνδρομή ή οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση. Μέσω της εφαρμογής ElpeFuture “ChargenGo” για smartphone, οι οδηγοί Volvo Recharge θα μπορούν να αναζητούν σταθμούς φόρτισης και να διαχειρίζονται την κάρτα τους, ελέγχοντας την κατανάλωση και τα έξοδά τους.

Οι κάτοχοι νέων ηλεκτροκίνητων Volvo Recharge θα έχουν τη δυνατότητα να φορτίσουν το αυτοκίνητό τους σε οποιονδήποτε από τους σταθμούς φόρτισης της ElpeFuture, ανά την επικράτεια. Συμπεριλαμβάνονται φορτιστές ταχείας φόρτισης DC που βρίσκονται σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ / BP, εγκαταστάσεις φορτιστών AC σε εταιρικούς χώρους στάθμευσης και σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως εμπορικά κέντρα, parking και γενικότερα όλοι οι δημοσίως προσβάσιμοι σταθμοί φόρτισης της ElpeFuture, οι οποίοι εμφανίζονται στην εφαρμογή ElpeFuture “ChargenGo”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το δίκτυο φόρτισης της εταιρείας επεκτείνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί για να ενισχύσει την ενεργειακή μετάβαση της χώρας.

Θυμίζουμε πως η Volvo διαθέτει στην ελληνική αγορά τα αμιγώς ηλεκτρικά C40 Recharge και XC40 Recharge, ενώ πρόσφατα παρουσίασε το EX90 που αναμένεται μέσα στο επόμενο έτος. Στόχος της Σουηδικής εταιρίας είναι έως το 2030 να διαθέτει στην γκάμα της μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μία δεκαετία αργότερα, το 2040, να έχει μετατραπεί σε μία κλιματικά ουδέτερη εταιρεία, με κυκλική λειτουργία.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα το Survivor, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια ανακοίνωση – βόμβα...

LIFESTYLE

“Είμαι φυσικά ανοιχτή για το GNTM, είναι το πρότζεκτ που με έφερε στην Ελλάδα και με ανέδειξε” παραδέχεται, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θύμα επίθεσης έπεσε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα Αγγελική Δεληκάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του proininews, όλα έγιναν σήμερα το πρωί μέσα στην...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αναφέρονται σε καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία,...