Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Nissan παίρνει το αυτοκίνητό σου για service και στο επιστρέφει στο χώρο σου

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., σε συνεργασία με την Europ Assistance, προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να παραλάβει το αυτοκίνητο τους έμπειρος οδηγός, πιστοποιημένος covid-free, προκειμένου να το πάει στο συνεργείο για συντήρηση και στη συνέχεια να το επιστρέψει στον επιθυμητό χώρο.

Η νέα υπηρεσία αφορά το κεντρικό συνεργείο της Nissan στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών 169. Συγκεκριμένα και κατόπιν συνεννόησης με το συνεργείο, με την υπηρεσία Pick Up & Drop προσφέρονται τα εξής :

  • Έμπειρος οδηγός της Europ Assistance, πιστοποιημένος covid-free, μεταβαίνει στον χώρο του πελάτη για την παραλαβή του οχήματος, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής.
  • Ο οδηγός φωτογραφίζει και καταγράφει λεπτομερώς την κατάσταση και τα στοιχεία του οχήματος, σε ειδική online εφαρμογή (application).
  • Ο πελάτης, μέσω του κινητού του, λαμβάνει ενημερώσεις για όλα τα στάδια της διαδικασίας (παραλαβή, παράδοση στο συνεργείο, παράδοση του οχήματος κ.α.)
  • Κατά την άφιξη του οχήματος στο συνεργείο, λαμβάνονται εκ νέου φωτογραφίες και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής / ασφάλειας.
  • Με το πέρας των εργασιών, παραλαμβάνεται το όχημα από τον οδηγό με αντίστοιχες διαδικασίες και ξεκινά η επιστροφή στον κάτοχό του.
  • Κατά την παράδοση του οχήματος στον κάτοχο / ιδιοκτήτη του, γίνεται η απαραίτητη ταυτοποίηση και λαμβάνονται εκ νέου όλα τα σχετικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Pick Up & Drop, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 3479700 για το συνεργείο της Αθήνας.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στην Καλαμάτα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά το ολοκαίνουριο αμιγώς ηλεκτρικό EX30, το μικρότερο SUV της Volvo το οποίο...

ΕΛΛΑΔΑ

Έλεγχοι στα σχολεία και την επιχείρηση που παρασκεύασε το γεύμα που προκάλεσε τροφικη δηλητηρίασε σε δεκάδες μαθητές στη Λαμία διέταξε το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζουν τις περιοδείες και τις ομιλίες ενόψει Ευρωεκλογών και οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Σε Πέλλα και Ημαθία περιοδεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης. ...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H αυξητική τάση στις τιμές των οικιστικών ακινήτων συνεχίστηκε το 2023 με επιταχυνόμενο ρυθμό και σύμφωνα με στοιχεία της ΤτΕ οι τιμές των διαμερισμάτων...