Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρόδος: Στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής που δέχτηκε κλωτσιά στο κεφάλι σε επεισόδια

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου στη Ρόδο, κατά τα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας παίκτης που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Οι συμπλοκές μεταξύ των ποδοσφαιριστών, εντός του αγωνιστικού χώρου, άρχισαν λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα μεταξύ του Ηρακλή Λάρδου και του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Στο βίντεο φαίνεται ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων που κλότσησε στο κεφάλι παίκτη του Ποσειδώνα, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος. Ο ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η διοίκηση του Ποσειδώνα Καρπάθου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει τη σύλληψη, αναφέρει η «Δημοκρατική».

Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο σημειώνει πως «τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές, γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω κι εμείς δεν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Αυτό που έκανε ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής, αν μπορεί να λέγεται έτσι, δεν το βλέπουμε ούτε σε αγώνες πολεμικών τεχνών».

«Ο ποδοσφαιριστής και το σωματείο μας προχώρησαν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Πλέον το λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα και η Δικαιοσύνη», προσθέτει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την έναρξη της αναμέτρησης στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό, προειδοποιώντας μόλις στο τρίτο λεπτό με...

ΥΓΕΙΑ

Οι άνδρες με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου, σύμφωνα με νέα μελέτη. Ερευνητές με επικεφαλής μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής...

ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα «MyCoast» στις 15 ημέρες λειτουργίας της έχει δεχθεί εκατοντάδες καταγγελίες για αυθαιρεσίες στις ελληνικές παραλίες, πριν καν ξεκινήσει το καλοκαίρι....

ΔΙΕΘΝΗ

Τα νερά άρχισαν να αποσύρονται από ορισμένους τομείς της νότιας Βραζιλίας, που σάρωσαν πλημμύρες, αποκαλύπτοντας την έκταση των καταστροφών που έχει υποστεί η περιοχή,...