Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ιταλία θέλει να διοργανώσει το Mundobasket του 2031

Η Ιταλική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ετοιμάζεται να καταθέσει υποψηφιότητα για να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ του 2031.

Η Ιταλία, που τα τελευταία χρόνια – υπό τις οδηγίες του Τζιανμάρκο Ποτσέκο – έχει μεταμορφωθεί και αποτελεί ξανά μία από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές Εθνικές ομάδες.

Η Ιταλική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε ότι είχε θετικές συνομιλίες με την Κυβέρνηση για το ενδεχόμενο υποβολής προσφορών για τα δικαιώματα φιλοξενίας του Mundobasket του 2031.

Η ανακοίνωση!

«Στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο του FIP, υπό την προεδρία του Τζιοβάνι Πετρούτσι. Στο Συμβούλιο συμμετείχαν ο Πρόεδρος Αθλητισμού και Υγείας Μάρκο Μετζαρόμα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Sport and Health Diego Nepi Molineris και ο νέος επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Ανδρών Gigi Datome.

Μεταξύ των θεμάτων, συζητήθηκε και η κατάθεση υποψηφιότητας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2031.

Υποψηφιότητα για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA ​​2031
Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο αξιολόγησε θετικά την πρόταση να εξεταστεί, σε συμφωνία με την κυβέρνηση και τους αθλητικούς φορείς, τη δυνατότητα υποβολής της υποψηφιότητας σε Επίσημος της FIBA ​​για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA ​​2031.

Ένα νέο βήμα για την Ιταλία μετά την ανάθεση, από τη FIBA, ενός από τους τέσσερις ομίλους του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2025, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών».//ΜΛ.

Πηγή: ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kumho έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 συνεχίζεται την Κυριακή (16/6) με τρία ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο και 4ο όμιλο, όπου μπαίνουν στη…...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Με επένδυση 362 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για την υλοποίηση παρεμβάσεων μόνωσης και αερισμού και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος, ένα κτίριο μπορεί να μετατραπεί...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η εμπλοκή της BYD στον κόσμο του αθλητισμού είναι καλά εδραιωμένη. Η εταιρεία ήταν ο Επίσημος Συνεργάτης Αυτοκινήτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Γυναικών της...