Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Champions League:Τα 10 εκατομμύρια ευρώ ξεπερνούν οι εισπράξεις για τον ημιτελικό Μίλαν-Ίντερ

Το παιχνίδι μεταξύ των ιταλικών ομάδων έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων στο ιταλικό ποδόσφαιρο, με είσπραξη που ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Απόψε, θα βρεθούν σχεδόν 80 χιλιάδες οπαδοί στο γήπεδο του Σαν Σίρο, για το ντέρμπι Μίλαν και Ίντερ.

Ένα παιχνίδι που μπορεί να αλλάξει την πορεία της σεζόν και, ίσως, της ποδοσφαιρικής ιστορίας. Δύο αντίπαλες ομάδες από την ίδια πόλη είναι ένα εξαιρετικό γεγονός. Η Μίλαν θα αντιμετωπίσει την Ίντερ στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Champions League.

Η αντιπαλότητα μεταξύ των δυο ιστορικών συλλόγων ξεπερνά τα σύνορα της πόλης. Το Μιλάνο είναι πόλη ιστορικά μοιρασμένη εξίσου μεταξύ των οπαδών της Ίντερ και της Μίλαν, αλλά αυτή τη φορά στην αντιπαλότητα έχει εμπλακεί και μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου. Η πόλη ήταν γεμάτη με φιλάθλους όλη την εβδομάδα.

Οι οπαδοί της Μίλαν και της Ίντερ, προέρχονται από χώρες όπως το Κατάρ, η Πολωνία και η Αγγλία, μεταξύ πολλών άλλων. Πολλοί από αυτούς που δεν έχουν καταφέρει να είναι στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι στα μπαρ της περιοχής.

«Όλες οι κρατήσεις εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες», λέει ο Matteo Serafini, ιδιοκτήτης της παμπ Mind the Gap. «Περιμένουμε γύρω στα 70 άτομα μέσα στην παμπ, και ίσως εκατό άτομα έξω στο δρόμο», προσθέτει ο Σεραφίνι.

Ένα αντίο στο γήπεδο του Σαν Σίρο

Ο ημιτελικός θα μπορούσε να είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Σαν Σίρο, πριν τον αποχαιρετισμό του ιστορικού γηπέδου, απο τις μεγάλες διοργανώσεις. Το εμβληματικό γήπεδο έχει χαρακτηριστεί κατά καιρούς και ” καθεδρικός ναός” του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Φαρμακονήσι μετέβη ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, όπου συναντήθηκε με στελέχη και οπλίτες στο φυλάκιο. Στην επίσκεψή του, ο Νίκος Δένδιας συνοδεύθηκε από...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένες κατά 50,2% ήταν οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα τον Απρίλιο, φτάνοντας τους 88.851 τόνους έναντι 59.156 τόνων τον ίδιο μήνα του...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Tη δυνατότητα να προχωρήσουν σε άρση ακινησίας του οχήματός τους έχουν από σήμερα οι ιδιοκτήτες οχημάτων, αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας ιδιωτικής χρήσης, πληρώνοντας τα αναλογικά...

LIFESTYLE

H Tέτα Καμπουρέλη μίλησε για την εμφάνισή της, τις προτάσεις που δέχεται στην τηλεόραση, αλλά και το θέατρο. Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά,...