Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα …55 του ο Μιούρα πήρε μεταγραφή στην Πορτογαλία – Θέλει να παίζει μέχρι τα 60!

Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής Καζουγιόσι Μιούρα, 55 ετών, υπέγραψε δανεικός στην πορτογαλική ομάδα της δεύτερης κατηγορίας Ολιβεϊρένσε.

Τα 56α γενέθλιά του είναι προ των πυλών, αλλά ο Ιάπωνας επιθετικός Kazuyoshi Miura εξακολουθεί να παίζει ποδόσφαιρο και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο.

Ο Miura, στην πέμπτη του δεκαετία ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, εντάχθηκε στην πορτογαλική δεύτερη κατηγορία Oliveirense ως δανεικός από την ομάδα της J-League Yokohama FC.

Η νέα του «περιπέτεια» στην Πορτογαλία είναι η έκτη στην οποία έχει παίξει, μετά από περιόδους στη Βραζιλία, την Ιαπωνία, την Ιταλία, την Κροατία και την Αυστραλία.

«Αν και αυτό είναι ένα νέο μέρος για μένα, θα δουλέψω σκληρά για να δείξω σε όλους το είδος του παιχνιδιού για το οποίο είμαι γνωστός», είπε ο Miura, ο οποίος θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στις 26 Φεβρουαρίου.

Έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι σκοπεύει να συνεχίσει να παίζει μέχρι τα 60 του. Ο Miura πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Suzuka Point Getters, σημειώνοντας δύο γκολ σε 18 εμφανίσεις για την ιαπωνική ομάδα τέταρτης κατηγορίας, την οποία διευθύνει ο μεγαλύτερος αδελφός του Yasutoshi.

Η Γιοκοχάμα απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο στο νέο του σύλλογο, την Ολιβεϊρένσε, τον Νοέμβριο.
Ο Μιούρα ξεκίνησε την καριέρα του με τη βραζιλιάνικη Σάντος το 1986 και έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σκόραρε σε αγώνα ιαπωνικού επαγγελματικού πρωταθλήματος με το γκολ του το 2017 εναντίον της Θεσπακουσάτσου Γκούνμα σε ηλικία 50 ετών και 14 ημερών.

Ονομάστηκε «King Kazu» στην Ιαπωνία, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους αθλητές της χώρας και ήταν το πρόσωπο της J League όταν κυκλοφόρησε το 1993.
Με την Ιαπωνία έχει πετύχει 55 γκολ σε 89 παιχνίδια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η μοναδική αισθητική του μικρότερου SUV στη γκάμα της Alfa Romeo, που υπογράφει ο Αλέξανδρος Λιώκης, συνδυάζεται με συναρπαστικές επιδόσεις και μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων διαλυτών προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε Πάτρα και Εύζωνες. Εντοπίστηκαν περισσότερα από 250.000 κιλά, τα...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΥΠΑΑΤ στέκεται στο πλευρό των παραγωγών της Εύβοιας και τους στηρίζει για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις διαδοχικές καταστροφές...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες των πελατών, το Master έχει αναβαθμιστεί τόσο σε επίπεδο σχεδίασης και εξοπλισμού, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Παράλληλα,...