Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Υπέγραψα στην Αλ Νασρ ενώ είχα πολλές προσφορές από άλλες ομάδες»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε με την φανέλα της Αλ Νασρ για πρώτη φορά, μπροστά σε 25.000 φιλάθλους την ομάδα, για να δουν τον Πορτογάλο σούπερ-σταρ ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα από την Σαουδική Αραβία.

Πριν από την παρουσίασή του στον χώρο του γηπέδου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε συνέντευξη τύπου για το καλωσόρισμά του στην ομάδα, στην οποία μίλησε για το πόσο χαρούμενος είναι που θα φορέσει την φανέλα της ομάδας, αλλά και το πως κατέληξε στο να υπογράψει σε αυτή.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος είπε: «Είμαι περήφανος που πήρα αυτή την μεγάλη απόφαση. Στην Ευρώπη κατέκτησα τα πάντα και ήρθα εδώ έτοιμος για νέες προκλήσεις.»

Πρόσθεσε: «Είμαι ευγνώμων που η Αλ Νασρ μου έδωσε αυτή την ευκαιρία, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για την νέα γενιά, αλλά και για τις κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα».

Για το αν είχε άλλες προσφορές, δήλωσε:

«Είχα προσφορές από Ευρώπη, Βραζιλία, Αυστραλία, ΗΠΑ και Πορτογαλία, αλλά εγώ έδωσα τον λόγο μου στην Αλ Νασρ ότι θα παίξω σε αυτή».

Τέλος, για το συμβόλαιο αξίας 200.000.000 ευρώ τον χρόνο είπε:

«Το συμβόλαιο είναι κάτι το μοναδικό, όπως είμαι και εγώ, οπότε δεν είναι κάτι το περίεργο για εμένα. Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, το πρωτάθλημα εδώ είναι άκρως ανταγωνιστικό και εγώ είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι ήδη έτοιμος να αγωνιστώ στον αγώνα της Πέμπτης με τη νέα μου ομάδα».

Πηγή: Skysports.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΥΓΕΙΑ

Οι επιζώντες του καρκίνου του μαστού διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο να εμφανίσουν και δεύτερο καρκίνο, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο...