Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Μπαμ” με Νέντοβιτς ο Ερυθρός Αστέρας

Ο 31χρονος Σέρβος γκαρντ μετακομίζει οριστικά στους “ερυθρόλευκους” του Βελιγραδίου, με τους Σέρβους να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Από τα πράσινα του Παναθηναϊκού, στα “ερυθρόλευκα” του Ερυθρού Αστέρα. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς επέστρεψε και επίσημα στο Βελιγράδι, για χάρη των πρωταθλητών Σερβίας.

Ο 31χρονος Σέρβος γκαρντ ανακοινώθηκε από τον Αστέρα, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, το οποίο τον φέρνει ξανά στην Σερβία, έπειτα από 10 χρόνια σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

«Ο Νεμάνια Νέντοβιτς επιστρέφει σπίτι του. Ο διεθνής Σέρβος μπασκετμπολίστας και πρώην μέλος των Golden State, Βαλένθια, Αρμάνι και Παναθηναϊκού, Νεμάνια Νέντοβιτς είναι το νέο μέλος του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Νεμάνια, παιδί του Αστέρα, επιστρέφει μετά από 10 χρόνια και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1991 στη Nova Varos. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο και τα πρώτα του βήματα στον Ερυθρό Αστέρα στον οποίο έπαιξε από το 2008 έως το 2012 και μετά έκανε μια διεθνή καριέρα αρχικά στην Λιέτουβος Ρήγα, εν συνεχεία στους Golden State στο NBA, και εν συνεχεία επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Βαλένθια.

Στην Ισπανία επίσης έπαιξε και στην Ουνικάχα Μάλαγα, με την οποία κέρδισε το Eurocup του 2017, εν συνεχεία έγινε μέλος της Ολίμπια Μιλάνο για δύο χρόνια και από το 2020 έπαιξε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κέρδισε το πρωτάθλημα το 2021».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...