Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διάρρηξη σε σπίτι του Ρονάλντο που διέμενε ο Βεράτι

Θύμα ληστείας έπεσε ο Ιταλός, ο οποίος νοίκιασε σπίτι που διατηρεί ο Βραζιλιάνος στην Ίμπιζα, με τους δράστες να αποσπούν χρηματικό ποσό αλλά και κοσμήματα από τη Βίλα. 

Η Αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες που ταυτοποιούνται ως φερόμενοι ως δράστεςτης ληστείας που διαπράχθηκε την Κυριακή (26/6) στο σπίτι του Ρονάλντο Ναζάριο που νοίκιασε στον Μάρκο Βεράτι και τη σύζυγό του Τζέσικα Άιντι.

Οι συλλήψεις έγιναν στο λιμάνι της Ντένια, της παραλιακής πόλης του Αλικάντε από όπου αναχωρούν οχηματαγωγά για τις Βαλεαρίδες Νήσους. Οι δύο ύποπτοι είχαν πάρει το πλοίο από την Ίμπιζα και αναχαιτίστηκαν κατά την άφιξή τους στην ηπειρωτική χώρα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα των δύο συλληφθέντων ή πού βρίσκονται τα κλοπιμαία.

Η ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν εγκληματίες εισέβαλαν στη βίλα Cala Jondal στην Ίμπιζα που νοίκιασε ο Ρονάλντο Ναζάριο στον Μάρκο Βεράτι.

Οι κλέφτες δεν είχαν δύσκολο έργο καθώς ένα παράθυρο είχε παραμείνει ανοιχτό κατά λάθος. Η λεία τους ήταν: 10.000 ευρώ σε μετρητά και τιμαλφή, κοσμήματα, ρολόγια και διαμάντια αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ από τον Βεράτι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένες κατά 50,2% ήταν οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα τον Απρίλιο, φτάνοντας τους 88.851 τόνους έναντι 59.156 τόνων τον ίδιο μήνα του...

ΔΙΕΘΝΗ

Το βρετανικό αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα κέρδισε μια κοινοβουλευτική έδρα στη βόρεια Αγγλία σήμερα (3/5/24), προκαλώντας βαριές απώλειες για τους κυβερνώντες Συντηρητικούς και σηματοδοτώντας την...

LIFESTYLE

Για την αδιανόητη επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο «Στούντιο 4″ της Μεγάλης Πέμπτης (2/5). Η 38χρονη motivational speaker περιέγραψε...