Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΥΓΕΙΑ

Τανιμανίδης: Απαντά για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα

Σάκης Τανιμανίδης: Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ο Σάκης Τανιμανίδης εμπλέκεται σε υπόθεση φοροδιαφυγής.

Σήμερα (8/11) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκαν τόσο δηλώσεις από το περιβάλλον του Σάκη Τανιμανίδη, όσο και της κουμπάρας του Μαρίνας Βερνίκου.

Το περιβάλλον του παρουσιαστή και επιχειρηματία, δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως: «Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία παραγωγής του «World Party» όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει.

Το πρόστιμο φέρεται να ήταν ένα ποσό μεταξύ 10.000 – 30.000 ευρώ, όπου εξοφλήθηκε αμέσως και μάλιστα το θέμα έλυσε κατευθείαν ο λογιστής τους, οπότε είναι άτοπες οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αν ήθελε θα μπορούσε να διαφύγει δικαστικά για επανέλεγχο, όμως επέλεξε να πληρώσει το πρόστιμο. Το πρόστιμο αφορούσε σε ένα έγγραφο που δεν είχε κατατεθεί στα βιβλία της εφορίας της εταιρείας παραγωγής».

Σάκης Τανιμανίδης: Τι απαντά το περιβάλλον του επιχειρηματία

Από την μεριά της, η κουμπάρα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, Μαρίνα Βερνίκου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ανέφερε: «Καταρχήν εγώ ξέρω ότι δεν ισχύει αυτό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Δεν θέλω να μπω σε τέτοια συζήτηση, αλήθεια δεν θέλω να το συζητήσω αυτό. Ούτε ξέρω το θέμα, ξέρω ότι δεν ισχύει, δεν έχω να πω κάτι άλλο».

 

Σάκης Τανιμανίδης: Ξέσπασε ο Κούγιας – «Οι Influencers είναι τεμπέληδες άνθρωποι»

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε την υπόθεση φοροδιαφυγής που αφορά στον Σάκη Τανιμανίδη, και αναφέρθηκε στον Νίκο Βέρτη για αντίστοιχη περίπτωση.

«Δεν γνωρίζω τι σημαίνει influencer. Τους θεωρώ τεμπέληδες, δεν έχουν εργασία και κοινωνικότητα. Παρουσιάζουν μία ψεύτικη προσωπικότητα. Όσον αφορά τον κ. Βέρτη ταλαιπωρήθηκε αλλά η δικαιοσύνη τον αποκατέστησε όμως στον Άρειο Πάγο. Είτε είναι δημόσια πρόσωπα, είτε όχι θα πρέπει να περιμένει την κρίση της δικαιοσύνης και όχι να βγαίνουν στη φόρα τα ονόματα.» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι οδηγοί που σύμφωνα με το άρθρο 45 του νέου Ποινικού Κώδικα, έχουν καταναλώσει αλκοόλ ή έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως και εκείνοι...

ΕΛΛΑΔΑ

Συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι και εγκαυματίες που παλεύουν ακόμα με τα σωματικά και ψυχικά τους τραύματα, μίλησαν στο ΕΡΤNEWS και την Κατερίνα Φάκα....

LIFESTYLE

“Φτάνει που ξέρω πως υπάρχει κι ας μην είναι εδώ” αναφώνησε, αμέσως μόλις συνάντησε το τηλεοπτικό κοινό του STAR, ο Ετεοκλής Παύλου! Μοναχική έναρξη...

ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν είχε διοργανωθεί από την Εφορεία κάποια δράση ή ξενάγηση, ούτε έχει δοθεί σχετική έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού», ενημερώνει με ανακοίνωσή της η...