Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΥΓΕΙΑ

«Property Show Athens 2023»: Άνοιξε τις πύλες του στο Ζάππειο με δωρεάν είσοδο

Άνοιξε τις εργασίες του στο Ζάππειο το Property Show Athens 2023, που περιλαμβάνει συνεδριακό και εκθεσιακό μέρος. Την εκδήλωση, που θα διαρκέσει υπό μορφή έκθεσης μέχρι τις 9 Νοεμβρίου (ώρες λειτουργίας 14:00 – 21:00), οργανώνουν ο Σύλλογος Μεσιτών Αθηνών Αττικής και η εταιρεία FMW Financial Media Way.

Τα εγκαίνια τέλεσε η Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης Βίκυ Λοΐζου, που είπε ότι η κυβέρνηση δίνει τεράστια σημασία στον τομέα ακινήτων, γιατί ενισχύει τις επενδύσεις. Αφού ανέφερε ότι η Ελλάδα σπάει όλα τα θετικά ρεκόρ στην οικονομία, εξέφρασε τη σιγουριά για τις προοπτικές του τομέα ακινήτων.

Χαιρετισμό στα εγκαίνια απηύθυναν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, η ΓΓ Δημογραφίας και Στεγαστικής Πολιτικής του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρίνα Στέφου και εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο ‘Αγγελος Συρίγος, του ΣΥΡΙΖΑ ο Νικόλας Φαραντούρης και του ΠΑΣΟΚ η Κατερίνα Μπατζελή.

Σε παρέμβαση του ο διευθύνων σύμβουλος της FMW Ιωσήφ Ιωσήφ τόνισε ότι η εκδήλωση αυτή θα επιδιωχθεί να γίνει θεσμός για την Αθήνα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών Αττικής Ελευθέριος Ποταμίανος χαρακτήρισε την εκδήλωση ως την πραγματική σύναξη για το real estate της Ελλάδας και εξέφρασε τη σιγουριά του για την επιτυχία του συνεδρίου και της έκθεσης.

Στο συνεδριακό μέρος της εκδήλωσης μίλησαν άνω των 25 ειδικών για τον τομέα των ακινήτων στην Ελλάδα, ενώ στην έκθεση έχουν κρατηθεί άνω των 30 περιπτέρων από εταιρείες ακινήτων και μεσιτικά γραφεία. Ιδιαίτερο είναι και το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο αναμένεται να επισκεφθεί την έκθεση για να δει τις προτάσεις για σπίτια και διαμερίσματα στην Αττική.

  • Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για το κοινό. H έκθεση «Property Show Athens 2023» θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι αύριο 9 Νοεμβρίου.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων μεταξύ των παιδιών ηλικίας 11 με 15 ετών είναι «ανησυχητικά», σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε έναν Λοχαγό του Στρατού για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) αστυνομικοί στη Χαλκίδα....

ΕΛΛΑΔΑ

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί και αποθηκευτεί 24.058 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες για τα...