Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΥΓΕΙΑ

Maneskin: Οι νέες προκλητικές πόζες του συγκροτήματος 

Το συγκρότημα Maneskin έχει ταυτίσει την επαγγελματική του πορεία με τον  ερωτισμό. Στη σελίδα τους στο Instagram δεν διστάζουν να ανεβάσουν προκλητικές πόζες προκειμένου να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού τους που φαίνεται να αρέσκεται στην άνεση που έχουν μεταξύ τους αλλά και στο πλούσιο θέαμα που προσφέρουν το οποίο αποτελεί τροφή για φαντασιώσεις τους.

Το διάσημο συγκρότημα από την Ιταλία από τις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις, ακόμα και στη σκηνή της Eurovision, αγαπήθηκε από το κοινό.

Maneskin: Το instagram τους κατακλύζεται από καυτές φωτογραφίες

Τα φιλιά μεταξύ των μελών του συγκροτήματος, είτε αυτά είναι με άντρες, είτε με γυναίκες κι οι ημίγυμνες εμφανίσεις στη σκηνή και στις φωτογραφίες, φαίνεται πως όχι μόνο δεν ενοχλούν τους φαν τους, αλλά ίσα ίσα τους ενθουσιάζουν όλο και περισσότερο.

Αυτή τη φορά, το συγκρότημα ανάρτησε μερικά στιγμιότυπα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. Σε αυτά, όλα τα μέλη των Maneskin φαίνονται να φορούν διάφανες μπλούζες, που αφήνουν γυμνό το στήθος τους.

 

Σε μια από τις φωτογραφίες, η Βικτόρια, που είναι και η μόνη γυναίκα της μπάντας, ποζάρει χωρίς μπλούζα, ενώ πάνω στο στήθος της έχει κολλημένα δύο αυτοκόλλητα που καλύπτουν τις θηλές της.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, ο σύντροφός της κι επίσης μέλος των Maneskin, ο Ίθαν, φαίνεται να φιλάει το στήθος της. Τέλος, σε μια τρίτη φωτογραφία, ποζάρουν κι οι δύο στον φακό, γυρίζοντας την πλάτη σε αυτόν, ενώ δείχνουν τα οπίσθιά τους στην κάμερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...