Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΥΓΕΙΑ

Μπέλα Χαντίντ: Θέση παίρνει για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς

Μπέλα Χαντίντ: Το γνωστό μοντέλο της Victoria secret άνοιξε την καρδιά της για πρώτη φορά έπειτα από ένα μήνα που έχει ξεκινήσει ο πόλεμος μεταξύ της Χαμάς και το Ισραήλ .

H ίδια σε ανάρτηση της στο instagram ανέφερε ότι «Δεν έχω βρει ακόμα τις ιδανικές λέξεις για αυτές τις βαθιά περίπλοκες και φρικτές τελευταίες 2 εβδομάδες. Εβδομάδες που έστρεψαν την προσοχή του κόσμου πίσω σε μια κατάσταση που αφαιρεί αθώες ζωές και επηρεάζει οικογένειες εδώ και δεκαετίες», έγραψε. «Έχω πολλά να πω, αλλά για σήμερα θα είμαι σύντομη».

Βέβαια η Μπέλα Χαντίντ και η οικογένεια της τον τελευταίο καιρό έχουνε δεχτεί αρκετές απειλές καθώς ο πατέρας της κατάγεται από την Παλαιστίνη. «Εκατοντάδες απειλές θανάτου, σε καθημερινή βάση» και η οικογένειά της αισθάνεται ότι βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο αρνείται «να σωπάσει άλλο».

Ωστόσο το μοντέλο εξήγησε τους λόγους που είναι τόσο δεμένη με αυτή τη χώρα και στηρίζει απόλυτα τις οικογένειες και τις μητέρες των θυμάτων αυτού του πολέμου. «θρηνω επίσης για τις ισραηλινές οικογένειες που αντιμετωπίζουν τον πόνο και τα επακόλουθα» από την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

«Ανεξάρτητα από την ιστορία του τόπου, καταδικάζω τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον οποιουδήποτε αμάχου, οπουδήποτε», έγραψε χαρακτηριστικά. «Το να βλάπτεις γυναίκες και παιδιά και να προκαλείς τρόμο δεν ωφελεί και δεν πρέπει να ωφελεί το κίνημα της Ελεύθερης Παλαιστίνης».

«Η οικογένειά μου έγινε μάρτυρας 75 χρόνων βίας κατά του παλαιστινιακού λαού, κυρίως των βίαιων εισβολών, που οδήγησαν στην καταστροφή ολόκληρων κοινοτήτων, στην εν ψυχρώ δολοφονία και στη βίαιη απομάκρυνση οικογενειών από τα σπίτια τους. Η πρακτική των εποικισμών σε παλαιστινιακή γη συνεχίζεται μέχρι σήμερα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

 

Ωστόσο, η Χαντίντ βλέπει ένα μέλλον όπου όλοι οι άνθρωποι μπορούν «να σταθούν μαζί στην υπεράσπιση της ανθρωπιάς και της συμπόνιας και ενάντια στις διεφθαρμένες κυβερνήσεις».

Τέλος, κάλεσε τους θαυμαστές της να συνεχίσουν να ασκούν πίεση στους ηγέτες, «προκειμένου να διασφαλίσουν ότι οι αθώοι Παλαιστίνιοι πολίτες δεν θα είναι τα ξεχασμένα θύματα του πολέμου. Στέκομαι στο πλευρό της ανθρωπότητας, γνωρίζοντας ότι η ειρήνη και η ασφάλεια ανήκουν σε εμάς».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το προβάδισμα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών κατέκτησε η Hyundai Motorsport διευρύνοντας παράλληλα το προβάδισμα της και στο πρωτάθλημα οδηγών μετά την ολοκλήρωση του Ράλι Πορτογαλίας...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εποικοδομητική χαρακτήρισαν τη συνάντηση που είχαν στην Άγκυρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς έστειλαν το μήνυμα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενεργοποιήθηκε η νέα δωρεάν εφαρμογή και πλατφόρμα JOBmatch της ΔΥΠΑ για την άμεση διασύνδεση των επιχειρήσεων τουρισμού και εστίασης με όσους ψάχνουν για δουλειά...

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνουν σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου την έναρξη της αποστολής των πρώτων ενημερωτικών SMS στις δικαιούχος του Εθνικού Προγράμματος...