Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΥΓΕΙΑ

Τίμπερλεϊκ: Γιατί δέχεται προσβλητικά μηνύματα λόγω της Σπίαρς

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Απενεργοποίησε τα σχόλια στο λογαριασμό του στο instagram ,έπειτα από την κυκλοφορία του βιβλίου της  Μπρίτνει Σπίαρς για εκείνον.

Συγκεκριμένα η 41 Χρόνη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο όπου αναφέρεται στην σχέση της με τον τραγουδιστή και ηθοποιό και αποκαλύπτει την περίοδο που είχε κάνει την έκτρωση .

 

Βέβαια στο βιβλίο της το οποίο δημοσιεύτηκε την περασμένη Τρίτη ίδια ανέφερε για τον Τίμπερλεϊκ ότι «Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια μέρα θα κάναμε οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Αλλά εκείνος σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι».

Όμως οι φαν της τραγουδίστριας διαβάζοντας το βιβλίο έγιναν ακόμα πιο έξαλλοι , καθώς ο τραγουδιστής είχε απατήσει την ποπ σταρ πυροδοτώντας έτσι αρνητικά σχόλια για εκείνον .

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο, ωστόσο από το κοντινό του περιβάλλον φαίνεται να μην είναι καθόλου χαρούμενος όπως αναφέρουν αφού τις τελευταίες μέρες έχει δεχτεί αρκετά αρνητικά μηνύματα.

Μια πηγή που επικαλείται η Daily Mail, δήλωσε: «Ο Τζάστιν δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου με την Μπρίτνεϊ για όλα αυτά, και δεν πρόκειται να το κάνει γιατί δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να της πει. Ο Τζάστιν δεν είναι καθόλου χαρούμενος για όσα έχουν βγει στο βιβλίο αυτό».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...