Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Kinds of Κindness: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου – Πρωταγωνίστρια και πάλι η Έμα Στόουν

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου,  «Kinds of Kindness» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το καλοκαίρι.

Το σενάριο της ταινίας που είχε αρχικό τίτλο «And» και γυρίστηκε στα τέλη του 2022 στη Νέα Ορλεάνη, υπογράφουν ο Έλληνας δημιουργός και ο Ευθύμης Φιλίππου, με τον οποίο συνεργάστηκε στις ταινίες «Αστακός», «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού», «Άλπεις» και «Κυνόδοντας».

Επτασφράγιστο μυστικό

Αν και το σενάριο προς το παρόν παραμένει επτασφράγιστο μυστικό το «Kinds of Kindness» είναι μια σπονδυλωτή ταινία. Πρωταγωνίστρια όπως και στην ταινία «Poor Things», για την οποία βραβεύτηκε και με το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, είναι η  Έμα Στόουν (Emma Stone).

Στην ταινία συμμετέχουν οι ηθοποιοί του «Poor Things» Γουίλεμ Νταφόε (Willem Dafoe) και Μάργκαρετ Κουάλεϊ (Margaret Qualley) καθώς και ο ηθοποιός Τζο Άλγουιν (Joe Alwyn) από την «Ευνοούμενη».

Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων, οι Τζέσι Πλέμονς (Jesse Plemons), Χονγκ Τσάου (Hong Chau) και Χάντερ Σάφερ (Hunter Schafer).

Το «Kinds of Kindness» αποτελεί την πέμπτη συνεργασία της Στόουν και του Γιώργου Λάνθιμου, μετά το «Poor Things», που χάρισε πριν από λίγες ημέρες στη διάσημη ηθοποιό το δεύτερο Όσκαρ Α′ Γυναικείου Ρόλου.

Η ταινία «Kinds of Kindness» τη διανομή της οποίας έχει αναλάβει η Searchlight, θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων μεταξύ των παιδιών ηλικίας 11 με 15 ετών είναι «ανησυχητικά», σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε έναν Λοχαγό του Στρατού για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) αστυνομικοί στη Χαλκίδα....

ΕΛΛΑΔΑ

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί και αποθηκευτεί 24.058 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες για τα...