Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο – Ανεμβολίαστος, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με κορωνοϊό

Κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κορωνοϊό, όντας ανεμβολίαστος.

Όπως μάλιστα έγραψε από χθες το protothema.gr, πηγές του κόμματός του αναφέρουν ότι ουδέποτε είχε κρύψει ότι είναι κατά των εμβολιασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και οι επόμενες ώρες θεωρείται κρίσιμο. Ο κ. Λεβέντης, φαίνεται πως πάσχει από αρκετά υποκείμενα νοσήματα, είχε διαγνωστεί προ δεκαημέρου με κορωνοϊό και είχε μεταβεί στον Ευαγγελισμό. Ωστόσο του δόθηκαν οδηγίες για κατ’ οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και το Σάββατο πήγε εκ νέου στο νοσοκομείο. Μέσα σε ένα δίωρο από την εισαγωγή του, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, αφού έχει βαριά πνευμονία. Η αξονική έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, λόγω των επιπλοκών.

H ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων για τη νοσηλεία του

Με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων γνωστοποιεί ότι ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, «μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2».

Η Ένωση Κεντρώων καλεί να «στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Ο Βασίλης Λεβέντης έχει γεννηθεί το 1951και ασχολήθηκε με την πολιτική από το 1984. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015, με την Ένωση Κεντρώων, ωστόσο στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές το κόμμα δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...