ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Μητσοτάκης στη Βουλή: «Όχι» σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς εκπαιδευτικών

Μητσοτάκης: Για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και το εάν θα επεκταθεί στους εκπαιδευτικούς, μίλησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, λέγοντας πως προς το παρόν δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Ο πρωθυπουργός ο οποίος τοποθετείται στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για το νέο σχολείο είπε: «Μας απασχόλησε το ενδεχόμενο του υποχρεωτικού εμβολιασμού εκπαιδευτικών, αλλά δεν θα ήταν στην παρούσα συγκυρία η ενδεδειγμένη λύση».

Στην συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης είπε πως υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός που δεν έχει κάνει το εμβόλιο. «Ενα ποσοστό 70% έχει εμβολιαστεί», συνέχισε.

Ξεκαθάρισε δε ότι όσοι δεν εμβολιαστούν θα κληθούν να κάνουν συχνά εργαστηριακά (όχι self test) τεστ και θα υποστούν τη σχετική ταλαιπωρία.

Στον πρωθυπουργό αναμένεται να απαντήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ενώ τον λόγο θα πάρει και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, όπως έχει ανακοινωθεί.

Η συζήτηση του νομοσχεδίου, για το οποίο έχουν εγγραφεί να μιλήσουν 121 βουλευτές, θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα της Τετάρτης με την ψήφισή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Φαρμακονήσι μετέβη ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, όπου συναντήθηκε με στελέχη και οπλίτες στο φυλάκιο. Στην επίσκεψή του, ο Νίκος Δένδιας συνοδεύθηκε από...

LIFESTYLE

Τα δικά του σχόλια για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας έκανε ο Αντώνης Πρέκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος άνοιξε τα χαρτιά του στην κάμερα του...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Ποινικό Κώδικα και το Μάτι εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Απαντώνας στις δηλώσεις της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένες κατά 50,2% ήταν οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα τον Απρίλιο, φτάνοντας τους 88.851 τόνους έναντι 59.156 τόνων τον ίδιο μήνα του...

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version