Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Ρωμανός: Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί και υποτιμά τους νέους για να υπονομεύσει το #freedom_pass

Σκληρή επίθεση και κριτική έκανε το πρωί της Πέμπτης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντή Γραφείου Τύπου της Ν.Δ..

Όπως είπε ο κ. Ρωμανός μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «αυτός που μαλώνει και στοχοποιεί τους πολίτες είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» ενώ υποστήριξε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποτιμά τους νέους ιδιαίτερα δε τους 30.000 νέους που έχουν κάνει ήδη χρήση του freedom pass, συνδέοντας ουσιαστικά τα κίνητρα εμβολιασμού με δωροδοκία και χαρακτηρίζοντάς τα εξευτελιστικά.

Αυτός που μαλώνει και στοχοποιεί τους πολίτες είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Υποτιμά τους νέους ιδιαίτερα δε τους 30.000 νέους που έχουν κάνει ήδη χρήση του freedom pass, συνδέοντας ουσιαστικά τα κίνητρα εμβολιασμού με δωροδοκία και χαρακτηρίζοντάς τα εξευτελιστικά.

Δείχνει πώς ακριβώς αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική αλλά και πόσο σέβεται αυτούς τους νέους.

Θεωρούν λάθος να κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε οιοδήποτε νέο lock down; Θεωρούν λάθος το αυτονόητο ότι προφανώς θα είναι καταστροφικό ένα νέο lock down και γι’ αυτό έχουμε θεσπίσει μία σειρά μέτρων προκειμένου να επιστρέψουμε με ασφάλεια στην κανονικότητα το συντομότερο; Δεν έχουμε ακούσει από τον ΣΥΡΙΖΑ μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν είναι υπέρ ή κατά των μέτρων αυτών.

Είναι υπέρ ή κατά της ταχύτερης επιστροφής στην κανονικότητα; Είναι υπέρ ή κατά της προάσπισης της υγείας και των ανθρώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί- φυσικά με ένα αυστηρότερο πλαίσιο προσαρμοσμένο στις δικές τους αυξημένες ανάγκες προστασίας; Είναι υπέρ ή κατά του μέτρου για 85% πληρότητα, που μπορεί να επιλέξει ένας καταστηματάρχης ακριβώς για να βγει από το αδιέξοδο του προηγούμενου διαστήματος και πάρει μπροστά η επιχείρησή του; Δεν έχουμε πάρει μέχρι στιγμής ξεκάθαρη απάντηση.

Αλλωστε είναι γνωστό ότι κάποιοι έχτιζαν πολιτικό αφήγημα πάνω στο lock down ελπίζοντας να κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Κάποιοι πόνταραν στη δυστυχία του lock down, πόνταραν στο να εξαγριωθούν οι νέοι και να βγουν στους δρόμους εν μέσω πανδημίας.

Βλέπουμε από τη μία το ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίζει για την παραπομπή πρώην υπουργού του στο ειδικό δικαστήριο και από την άλλη τη Ν.Δ. να πανηγυρίζει για την αθωότητα ενός ανθρώπου που στοχοποιήθηκε, διασύρθηκε και εξοντώθηκε επί έξι χρόνια. Από αυτό και μόνο φαίνεται η διαφορά μας.

Στοχοποίησαν και εξόντωσαν επαγγελματικά και κοινωνικά έναν άνθρωπο επί μία εξαετία. Ο ΣΥΡΙΖΑ διέσυρε τον Παπασταύρου κάνοντας τον μάλιστα προεκλογικό σποτ το 2015 με τίτλο: «Οι… 2062 “Παπασταύρου” της λίστας Λαγκάρντ». Και ζητάμε το αυτονόητο, να ζητήσουν συγγνώμη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα έθεσε σήμερα σε κόκκινο συναγερμό ένα μέρος του νότιου τμήματος της χώρας εξαιτίας φονικών καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, πρωτεύουσα της οποίας...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...