Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για την παρέμβαση υπέρ Κουφοντίνα στα γραφεία της

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ενέργεια ομάδας αγνώστων να πετάξουν έξω από τα γραφεία του κόμματος, στο Μοσχάτο, τρικάκια με συνθήματα υπέρ του καταδικασμένου για την 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Προς την ομάδα φωνακλάδων που πέρασαν μπροστά από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς για να ρυπάνουν το δρόμο με τα χαρτιά τους και να πουν τα χυδαία τους συνθήματα, τους ενημερώνουμε:

• Ο Κουφοντίνας δεν είναι πολιτικός κρατούμενος, είναι καταδικασμένος δολοφόνος.

• Το χαρτάκι που πέταξαν το οποίο λέει «καμία δήλωση μετάνοιας» απλώς δηλώνει πως συμφωνούν με τις πράξεις του.

• Όσο για το σλόγκαν πως «το κράτος δολοφονεί» θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε πως ο Κουφοντίνας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και το κράτος τον περιθάλπει.

Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ Κράτους Δικαίου και υποστηρικτών αμετανόητων δολοφόνων».

Νωρίτερα, ομάδα περίπου 100 ατόμων πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα έξω από τα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο.

Τα άτομα αυτά άνοιξαν πανό και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα που νοσηλεύεται μετά από πολυήμερη απεργία πείνας, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η ασφάλεια του κτηρίου.

Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας, που προχώρησαν σε προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Παρασκευή, σε τουλάχιστον τέσσερις προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία κατά τη συγκέντρωση αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να ανοίξουν πανό και να πραγματοποιήσουν πορεία στην οδό Πανεπιστημίου, όπου προκλήθηκαν επεισόδια με την αστυνομία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΕΛΛΑΔΑ

«Οι ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη εθνική κάλπη και ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί», είναι το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση. Η ΝΔ εστιάζει...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...