Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Θρασύδειλες επιθέσεις τραμπούκων» κατά Γκιουλέκα, Σούκουλη

Απειλητικό μήνυμα έγραψαν άγνωστοι στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζει το πολιτικό γραφείο του Κώστα Γκιουλέκα στη Θεσσαλονίκη, ενώ επίθεση με γκαζάκι σημειώθηκε στο πολιτικό γραφείο της Μαριλένας Σούκουλη στην Κόρινθο. Η ΝΔ έκανε λόγο για θρασύδειλες επιθέσεις τραμπούκων.

«Οι θρασύδειλες επιθέσεις τραμπούκων σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνεχίστηκαν σήμερα στο γραφείο του βουλευτή Α Θεσσαλονίκης κ. Γκιουλέκα με απειλητικά συνθήματα και στο γραφείο της βουλευτού Κορνινθίας κ. Σούκουλη με γκαζάκια. καταδικάζουμε απερίφραστα τις συγκεκριμένες ενέργειες και αναμένουμε το ίδιο και από τα υπόλοιπα κόμματα. Η Δημοκρατία και όσοι την υπηρετούν δεν εκβιάζονται και δεν εκφοβίζονται από τους εχθρούς της» επισημαίνει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Απειλητικό μήνυμα έγραψαν άγνωστοι στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζει το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Γκιουλέκα στην οδό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου δύο μήνες άγνωστοι έριξαν μαύρες μπογιές έξω από το πολιτικό γραφείο του Κ. Γκιουλέκα αλλά έξω και από τα γραφεία της ΑΑΔΕ, που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο.

Παράλληλα, επίθεση με γκαζάκι σημειώθηκε στο γραφείο της βουλευτή της ΝΔ Μαριλένας Σούκουλη στην Κόρινθο. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του γραφείου.

«Η σημερινή αποτρόπαια και εγκληματική ενέργεια από αυτούς που θεωρούν ότι μπορούν να εκφοβίσουν εμένα και τους συνεργάτες μου θα πέσει στο κενό. Η τρομοκρατία και η οργανωμένη βία νοσηρών μυαλών δεν έχει καμία θέση ούτε στην κορινθιακή κοινωνία. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, δεν εκβιάζεται, δεν υποχωρεί. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη», δήλωσε η Μ. Σούκουλη σε τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...

ΕΛΛΑΔΑ

«Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα για την επικείμενη κακοκαιρία» δήλωσε στο ΕΡΤNews ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ενώ τόνισε προτεραιότητα είναι...

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες. Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...

ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονικά θα διενεργούνται πλέον οι επιδόσεις εγγράφων από το Συμβούλιο της Επικρατείας και τα Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Τρίπολης προς...